2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعم شوهرم توپ از هر نظر قیافه و پول ایشون طی این مدت خیلی ب خونواده اش میرسه به شدت در قبال اگر به من و بچه هاشو بده منت سرمون میزاره یا حین سرماخوردگی میگه اگچیزم بشه مامانم دیوونه میشه من چی منک زنان دیوونه نمیشم

راه حل چیه؟ منم دارم برا ایندم تلاش میکنم و همچین مسائلی سبب میشه ذهنم درگیر بشه

مامانم بهم میگه بیخیالش بزن و زندگیتو بکن بزار بره بغل مامانش به روزی از خواب غفلتش بیدار میشه

اینم بگم ایشون دوتا داداش دیگ داره اصن اینطوری نیستن

آره ولی اینم بدون هم انجام دهنده و گیرنده بازگشت نحسی سنگینی بستگی میاره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آره ولی اینم بدون هم انجام دهنده و گیرنده بازگشت نحسی سنگینی بستگی میاره

من نمیدونم چ خاکی سرم کنم دارم دیونه میشم منم ازش بچه دارم خیلی صبوری کردم ولی اصن قبول نمیکنه این شوهرم مزخرف آدم شه

یه خانومه می گفت از شوهرم پرسیدم اگه من و مامانت بیفتیم تو دریا کدوممونو نجات میدی؟گفته مادرمو.حالا خیلی ناراحتم چکار کنم؟ طرف گفته شنا کردنو یاد بگیر...

عزیزم متاسفانه منم مشکل شما رو دارم و زندگی با اینجور آدما واقعا قابل تحمل نیست،اما اگه به خاطر بچه مجبوری تحمل کنی بهتره مستقل بشی و روی خودت و دوست داشتن خودت تمرکز کنی

معجزه ی خدا رو دیدم  
یه خانومه می گفت از شوهرم پرسیدم اگه من و مامانت بیفتیم تو دریا کدوممونو نجات میدی؟گفته مادرمو.حالا ...

مامانم همینو بهم گفت متاسفانه باباش شغل تاپی تو شهرمون داره وضعشون عالی ایشون حت حقوقشو به مامانش میده میگ تو هیچی بلد نیستی بقران قسم خودمو تمجید نمیکنم من الان خونه جدا دارم 4روز هفته تنها میخابم شوهرم محل کارش میخوابه باورت میشه پسرهای همسایه متاهل و مجرد چشم بهم دوختن میدونن شوهرم بچه ننه است منم خیلی زیبام دارم میبینم عمرم تو خونه تموم میشه و محبتی ن هیچی تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم هزینه کردم الان دیروزش سرم خورد با مامانش دعوامون شد

مامانم همینو بهم گفت متاسفانه باباش شغل تاپی تو شهرمون داره وضعشون عالی ایشون حت حقوقشو به مامانش می ...

وضعیت شما حادتره،به نظرم اگه همکاری می کنه حتما برید پیش مشاور.ایشون مشکل دارن از کودکیشون و باید درمان بشن

معجزه ی خدا رو دیدم