2777
2789

هر کی یه جوره من مثلا بچه ام تا الان که نزدیک دوسالشه اذیت نمیکرد الان داره اذیتی هاش شروع میشه کوجیک تر بود بهتر به کارهام میرسیدم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خيلي زود خسته شدي😂😂😂 صبر كن اول راهي

ولي اولاش كه بدنت عادت نداره به نظرم خيلي سخت تره كم كم عادت ميكني تا دو سالگي خيلي سخته بعدش كم كم بهتر ميشه مثلا بچه متوجه ميشه ميتوني استراحت كني كمي

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم 4 سالشه اذیت هاش کمتر نمیشع که بیشتر میشه🙄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
هر کی یه جوره من مثلا بچه ام تا الان که نزدیک دوسالشه اذیت نمیکرد الان داره اذیتی هاش شروع میشه کوجی ...

بچه منم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا لج میکنه فقط شیشه شیر میخواد سینمو ی هفته خیلی خوب گرفت ولی الان دوباره لج میکنه

اخه شیر خودمو سخت میخوره سر اون خیلی اذیتم

حق داري❤️ اين موضوعي بود ك من ب شدت روش حساس بودم و اعصابم خراب ميشد بهش شيشه نده گشنش بشه مجبور شه بگيره

وقتايي كه گيج خوابه شيرتو بهش بده

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
یا خدا 👀😐😂

والله بخدا یادمه میگفتن 6 ماهه بشع خوب میشع با همسرم روز شماری میکردیم 6 ماهه بشه 6 شد کم نشد 7 شد کم نشد 8 شد کم نیست تا الانم کم نشده فقط مدل اذیت هاش فرق کرده 😁😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یک سال اول سخت ترینشه .یعنی من میگم تولد یک سالگی بچه رو در اصل باید به مادرش تبریک و خسته نباشید گفت و برا مادر کادو گرفت اینقدر که سختی کشیده اون سال. بعدش تا وقتی از شیر و پوشک بگیری سخته بعدش آسونتر میشه البته از بعدهای دیگه سخت میشه دیگه بچه شیطون تر میشه همه چی برای خودش میخواد .

بچه منم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا لج میکنه فقط شیشه شیر میخواد سینمو ی هفته خیلی خوب گرفت ولی الان دو ...

به خاطر اینکه شیر خشک از شیر شما شیرین تر هست باید از اول یکیش رو میدادی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
والله بخدا یادمه میگفتن 6 ماهه بشع خوب میشع با همسرم روز شماری میکردیم 6 ماهه بشه 6 شد کم نشد 7 شد ک ...

ميدوني از وقتي مادر بشي ديگه نميتوني مثل قبّل باشي

ولي خب مثلا حداقلش بعد دو سالگي بچه كمي درك فهم داره ميتونه خودش اب غدا بخوره ميتونه خودش بازي كنه. خوابش كمي بهتر ميشه برا همين وقتت ي خورده ازادتر ميشه اينكه اذيت هاش عوض ميشه ب كنار طبيعيه