2777
2789
عنوان

ازدووواج

851 بازدید | 18 پست

سلام بنظرتون برای قرار سوم(هدف ازدواج_خانواده ها قرارا رومیذارن) الان دوبار رفتیم رستوران گل و کادو هم بردم

الان قرار سوم بنظرتون چی بگیرم

دوسش داررررم🥹🥹🥹🥹🥹🥹

کمکم کنید حس میکنم میخواد جواب منفی بده🥹🥹🥹😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری کن از همین الان بهت اعتماد کنه اینو واقعا جدی بگیر بزار حس کنم میتونی تکیه گاه باشی بیشتر از حرف های محبت آمیز سعی کن صمیمی باشی باهاش اصلا به خودت استرس نده و ریلکس باش نزار بفهمه ترسیدی یا چیزی

شما دغدغت بیشتر کادو خریدنه ...ببین طرف چرا جوابش منفیه تمرکزتو بزار رو اون موضوع ....مگه با کادو میتونی دل طرفو ببری

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

شما دغدغت بیشتر کادو خریدنه ...ببین طرف چرا جوابش منفیه تمرکزتو بزار رو اون موضوع ....مگه با کادو می ...

نه خب

ولی خب دوس دارمچیزی که دوس داره هم براش بخرم

ببینمچی خوشحالش میکنه

انشاءالله خوشبخت بشی برادرم

به نظر من اگه واقعا دوستش داری ومیخوایش، یه جای خیلی خوب و جدید رو این سری رزرو کن

بگو دوست داشتم جای خوب و جدید بیارمت هم تنوع باشه و هم سورپرایز بشی

من نمیدونم مناسب هم هستید یا نه، اما اگر هدف تو فقط رسیدنه، خودت رو ذوق زده نشون نده، با احترام و محبت باهاش رفتار کن، نظرش رو بپرس

اما یادت باشه اگه خواستی باهاش ازدواج کنی، حتما به جایی برسه که اونم تو رو بخواد، به نظر من دوام زندگی توخواستنه.

انشاءالله خوشبخت بشی برادرمبه نظر من اگه واقعا دوستش داری ومیخوایش، یه جای خیلی خوب و جدید رو این سر ...

دقیقا

من دوسش دارم درسته

ولی اگه دوسم نداشته باشه فایده نداره

بنظرتون ی حای شیک وخیلی گرون بریم خوبه یا بده؟

نه خبولی خب دوس دارمچیزی که دوس داره هم براش بخرمببینمچی خوشحالش میکنه

یه دختر اگه جوابش منفی باشه دیگه با کادو و کافه نظرش مثبت نمیشه ..

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

نه شاید متاهل شمنرسم دیگهولی خب حداقل الان کمیتونم ببرمش

در همون حد قبلیا ببر

راستی دوستداشتن از شناخت میاد، صادقانه و صمیمانه باهاش صحبت کن، اون رو هم به همین تشویق کن

رستوران گرونم بعدا ببرش، الان نه به نظرم