2777
2789

البته اسمش نمیشه گذاشت اکس فقط باهم پیام و تلفنی حرف میزدیم یکسر میگفت دوستت دارم عشقم و عزیزم ولی کلا به درد هیچی نمیخورد نه حمایت عاطفی و مالی نه درست به حرفم گوش میداد

منم زدم بلاک کردم

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدر فکر میکنم همش بحث و دعوا بود😂😂😂

منم با اکسم همش جنگ و دعوا داشتیم ولی یکی رو خواستم باهاش اشناشم گفتم اول بذار امتحانش کنم بعد دیدم نه پا نداد به خودمم گفت گفتم بلاک کن گفت من از بلاک کردن بدم میاد

دعوامون شد زد منو بلاک کرد🤣

من هیچوقت با کسی دوست نبودم ولی ۱۶ سالگیم یه پسره عاشقم بود اسمم رو تو صفحه اول همه کتابای مدرسش نوشته بود دورشم قلب قلبی کرده بود😐😂 یه بارم عکس میز مدرسش رو برام فرستاد که همونجوری اسمم روش نوشته بود و دورش قلب قلبی 🤣

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

البته اسمش نمیشه گذاشت اکس فقط باهم پیام و تلفنی حرف میزدیم یکسر میگفت دوستت دارم عشقم و عزیزم ولی ک ...

آفرین

به خودت نگیر این دوست دارمارو شبیه همون عزیزمایی که ما میگیم و از فحش بدتره اس تیکه کلامه

من هیچوقت با کسی دوست نبودم ولی ۱۶ سالگیم یه پسره عاشقم بود اسمم رو تو صفحه اول همه کتابای مدرسش نوش ...

اوخوداااا

ولی به پسرایی با سن کم اعتماد نکنید اگه یک درصد زشتی یا بدی ببینن میرن سرشون باد داره😂😉

اکس که نه یکی بود بهم پیشنهاد داده بود منم ردش کردم ولی این هی دوباره بهم پیام میداد دیگه باراخری یجوری باهاش دعوا کردم بیچاره هرموقع حضوری منو میدید سریع سرش رو برمیگردون

ما از سن کم با هم بودیم

یه بار اوایل رابطمون قرار داشتیم بعد از کلاسم.

منم رفتم سر قرار تا رسیدم بهش و دیدمش سلام کردم بعد مثل روانیا شروع کردم دویدن و فرار کردم برگشتم خونه😐

هنوزم نفهمیدم چرا یهو عقلمو از دست دادم فرار کردم

اونم که شوکه شده بود نمیدونست چرا دارم میدوم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑