2777
2789
عنوان

بی بی چک

149 بازدید | 17 پست

ی چند وقتیه تازه سه ماهه نی نی مون بدنیا اومده خداروشکر چون قبلش خیلی منتظر بودیم اما تا حالا پریود نشدم خیلی ترسیدم خانما گفتم نکنه باردار شده باشم کلا یکی دوبار اونم محافظت. شده بود. ر.. ولی دیشب شانسی بی بی چک زدم خراب شد استرس مثل خوره افتاده ب جونم چون گهگاهی تهوع میگیرم اینم بگم من بشدت ادم استرسیم. اینکه قبلشم فقط با بیست سال سن من نازا شده بودم سر همین استرس کوفتی بود. از نظر تنبلی تخمدان هم داشتم برای همین فکر نمیکردم. احتمالش باشه بنظرتون. اون بی بی چک. کلا نصفش بنفش شد بعد که خشک شده بود ی خط هلالی کنار تی افتاده بود اگ خاستین عکس میزارم خیلی نگرانم مخصوصا برای دخترم خودم که تازه از دوران بارداری خلاص شده بودم چون برام خیلی سخته 🥲

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه فقط پریود نشدی دلیل نمیشه باردار باشی . من تا دوسالگی بچم که بهش شیر میدادم پری نشدم ولی خوب زودتر مطمئن شو سه ماه دیگه خیلی زوده برای بارداری بعدی بدنت اصلن آمادگی نداره

عزیزم بگو چیکار کردی باردار شدیمن از بس فکروخیال میکنم تپش قلب میگیرم،منم خیلی استرسی ام، مخصوصا از ...

من راستش رفتم دکتر. برات نسخه نمیپیچم ولی توو ازمایشمم زده بود یکم پرولاکتین بالا بود دکتر براش کابولین نوشت و بعدش همون قرصای هورمونی همیشگی دیگه ولی باردار شدم قرص عفونت هم داد دوطرفه مصرف کنیم چون من واقعا رعایت میکردم اما عفونته برمیگشت ببین تواهمدقیقا مشکلت کجاست بقیه دکترا فقط بهم مکملای گرون مینوشتن ب جواب ازمایشام اهمیت نمیدادن😐😐

اینکه فقط پریود نشدی دلیل نمیشه باردار باشی . من تا دوسالگی بچم که بهش شیر میدادم پری نشدم ولی خوب ز ...

اره خودم دارم حساب میکنم واقعا بدنم کشش نداره بخدا الانم حالت تهوع دارم میخام صبحونه نخورم ببینم شدید میشه؟چون سر دخترم تا روز اخر من تهوع شدید و استفراغ. خسته ام خیلی. هم تنم هم روحم مخصوصا. ازدخالتای دیگران و قضاوتاشون وگرنه اگر نی نی هم باشه اون هیچ گناهی نداره😔😔😔

اینکه فقط پریود نشدی دلیل نمیشه باردار باشی . من تا دوسالگی بچم که بهش شیر میدادم پری نشدم ولی خوب ز ...

منم شیر خودمو میدم ممکنه برای اون باشه

عزیزم اول از همه خیالت رو یه کم آروم کن 🤍 با توجه به توضیحاتی که دادی زایمان اخیر، شیردهی، استرس بالا و سابقه تنبلی تخمدان نامنظم بودن یا قطع پریود تو این بازه کاملاً شایعه و الزاماً به معنی بارداری نیست.بیبیچک خراب یا با تغییر رنگ بعد از خشک شدن هم قابل استناد نیست و میتونه باعث نگرانی بیمورد بشه.

به نظرم برای اینکه دقیق و علمی بررسی بشه و استرست هم کمتر بشه، بهتره ویزیت بشی و در صورت نیاز آزمایش خون (BHCG) انجام بدی.من دکتر زنان هستم و خوشحال میشم اگر دوست داشتی تحت نظر خودم بررسیات کنم تا هم خیالت راحت بشه هم اگه مشکلی هست زود و درست مدیریت بشه

عزیزم اول از همه خیالت رو یه کم آروم کن 🤍 با توجه به توضیحاتی که دادی زایمان اخیر، شیردهی، استرس با ...

اخه شما مال کجایی ...حالت تهوعم چی میتونه از استرس باشه هرچیم فکر میکنم اخه همه میگن بعدزایمان فورا ادم باردار میشه