2777
2789
عنوان

نا امیدی

108 بازدید | 10 پست

بچه ها من از ۱۸ سالگی هر سال دارم یه بیمازی مزمن جدید میگیرم اولش که با کچلی شروع شد بعد تیروئید بعدم سینم پر توده شد توی ۲۰ سالگی و الانم توی ۲۴ سالگی دوتا پام سیاتیک شدید گرفته

مامانم دیگه حالش از من بهم میخوره

خودم افسردگی گرفتم دیگه خستم ازینکه یه روز سالم ندارم همش باید یه نگرانی داشته باشم

همش به ایندم به ازدواج به بچه فکر میکنم ولی حس میکنم نمیتونم ارزو هام هعی ازم دور تر میشه

خیلیم تنهام خستم گاهی اوقات دلم میخواد همه چیو تموم گنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره همچیو من تجربه کردم سر دردم همینطور

الان چی سر درد دارین منظورم این است این روز ها سر درد خوشه ای میگیرین؟

در مورد خوابتون توضیح میدین

بیشتر خواب هاتون چه شکلی هست؟

کاربری در دسترس نیست

الان چی سر درد دارین منظورم این است این روز ها سر درد خوشه ای میگیرین؟در مورد خوابتون توضیح میدین بی ...

از همون ۱۸ سالگی خوایاب وحشتناک بود حالت کابوسو بی قراری عنوزم گاهی اوغات شروع میشه مخصوصا وقتی یه کار جدید شروع میشه یا فکر میکنم دارم بهتر میشم

از همون ۱۸ سالگی خوایاب وحشتناک بود حالت کابوسو بی قراری عنوزم گاهی اوغات شروع میشه مخصوصا وقتی یه ک ...

من یکی از اعضای خانوادم در گیر طلسم بود چند بار طلسمش کردن

نشانه های طلسم دارین

شاید باور نکنید و بگید خرافات هست ولی متاسفانه واقعیت دارد

کاربری در دسترس نیست

کلا بی دین شدم

به شدت نشانه های طلسم دارین خانم

شخصی سراغ دارید که مورد اطمینان باشه یعنی در کنار ابطال سحر خودش سحر انجام نده برای دیگران

اگر سراغ دارید برید پیشش

اگر ندارید پیش هر کی نرید

چون اکثر دعا نویس ها الان در کنار ابطال سحر خودشون هم سحر انجام میدن و ابطال سحرشون خوب نیست یعنی بدتر میشه حال آدم چون از اجنه استفاده میکنند

کاربری در دسترس نیست

کلا بی دین شدم

شاید بگی خرافات هست و حرفمو گوش ندین

برین پیش آدم مورد اعتمادی بررسی تون کنه ضرر که نداره

اگر سراغ ندارید من یکی رو بهتون معرفی میکنم

کاربری در دسترس نیست