مامانم طلاهاشو نگه داشته موقع رفتن دانشگاه برام ماشین بگیره اون روز من گفتم طلا گرون شده دنا پلاس میگیرم میرم دانشگاه فلان اع اینجور حرفا بابام دیروز رفته املاکی رو اورده میگ اع همین خونه یکم بزرگ تر برامون پیدا کن میگه طلا هارو میفروشیم خونرو بزرگ کنیم قصدش جدیه اخه چرا باباها اینقدر حسودن واقعا درک نمیکنم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
خونمون ۱۴۵ متره یه خونه همین اندازه میگیره یکم شیک تره چرا چون یهو اون پول رو من خرج نکنم
از ماشین پدرت استفاده کن
مادرت شاغل نیست؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ماشینش میشینیم میگه دست به سانروف نزن دست به مانیتور نزن دست به این نزن درو محکم ببندم تا مقصد ادمو ...
ای بابا
پس دیگه هیچی
بگو وام بگیرن یه ماشین ارزون برات بخرن برای رفت و امدت استفاده کنی
اخه خودش گفته بود میگیرم بعد چون بابام برده گولش زده داره طلاهاشو به باد میده خونه یکم زرق و برق داره ۲ میلیارد روش میدن خونه هم اندازه خونه خودمونو بگیرن