2777
2789
عنوان

فروختن طلا

644 بازدید | 28 پست

مامانم طلاهاشو نگه داشته موقع رفتن دانشگاه برام ماشین بگیره اون روز من گفتم طلا گرون شده دنا پلاس میگیرم میرم دانشگاه فلان اع اینجور حرفا بابام دیروز رفته املاکی رو اورده میگ اع همین خونه یکم بزرگ تر برامون پیدا کن میگه طلا هارو میفروشیم خونرو بزرگ کنیم قصدش جدیه اخه چرا باباها اینقدر حسودن واقعا درک نمیکنم

خونه واجبتره خب

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونمون ۱۴۵ متره یه خونه همین اندازه میگیره یکم شیک تره چرا چون یهو اون پول رو من خرج نکنم

از ماشین پدرت استفاده کن

مادرت شاغل نیست؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از ماشین پدرت استفاده کن مادرت شاغل نیست؟

ماشینش میشینیم میگه دست به سانروف نزن دست به مانیتور نزن دست به این نزن درو محکم ببندم تا مقصد ادمو سکته میده

بله مامانم معلمه

۱۴۵ میخواد فقط اون پول خرج بشه

اگه خونش خوبه بخرید خونه خیلی مهم تر ، چندسال توی اون خونه اید ؟

گاهی تنوع لازمه به آدم انگیزه وامید میده .

انشاالله به زودی دست شماهم پول میاد ماشین مورد علاقت میخری☺️

ماشینش میشینیم میگه دست به سانروف نزن دست به مانیتور نزن دست به این نزن درو محکم ببندم تا مقصد ادمو ...

ای بابا

پس دیگه هیچی

بگو وام بگیرن یه ماشین ارزون برات بخرن برای رفت و امدت استفاده کنی

عزیزم طلاهای مادرته.اختیارشو داره.

اخه خودش گفته بود میگیرم بعد چون بابام برده گولش زده داره طلاهاشو به باد میده خونه یکم زرق و برق داره ۲ میلیارد روش میدن خونه هم اندازه خونه خودمونو بگیرن

ای بابا پس دیگه هیچی بگو وام بگیرن یه ماشین ارزون برات بخرن برای رفت و امدت استفاده کنی

بابام خودش نمایشگاه داره فقط نمیخواد من ماشین خوب سوار شم مامانمم گفته بود پول میدم داییت برات بگیرع بابات پولو میگیرع بت ماشین نمیده