2777
2789
عنوان

بچه دوم

185 بازدید | 26 پست

الان بچم ۳سال و نیمشه، تازه یمدته راحت شدم ، به سرم زده بچه دوم بیارم.

واقعا بچه دوم وجودش لازمه؟ فکرکن دوباره همه اون مراحل تا دو سالگی باید تکرار شه و اینکه وجود خودمم ضعیف میشه و از طرفی هزینه ها هم هست.

نمیدونم چیکارکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بهترین فاصله سنی بر اساس فاصله سنی بچه و تربیتشون هست

از لحاظ روانشناسی برید حتما تحقیق کنید تک فرزند ها خیلی آسیب میبینن

بچه نیاز داره که تو محیط خونه خواهر و برادر داشته باشه

بچه های فامیل خواهر برادر نمیشن برا بچه

از طرفی رشدی که چند فرزندی برای فرزندان داره فوق العادست

میدونم هزینه ها رفته بالا کاملا درکتون میکنم

اما به کرات اینو شنیدم که بچه ها عجیب پر خیر و برکتن مامانم وقتی داداشم بدنیا اومد میگه قبلش خیلی سخت میگذشت بعد بدنیا اومدنش یه جوری زندگیمون تغییر کرده که همشون به لطف و برکت خدا از وجود داداشم میدونه

من و داداشم فاصله سنی مون سه ساله

عمیقأ از مامانم ممنونم برا اینکه یه برادر دارم بعدشم اینکه از بچگی من و برادرم و دیگر بچه های چند فرزندی فامیل روابط خوبی باهم داشتن و الان بچه های از لحاظ هوش اجتماعی بهترن که خواهر و برادر به فاصله کمتر داشتن

می‌خواهم بروم و ناپدید شوم...

دختر منم الان سه سالشه. دقيقا مثل شما دلم يه نى نى جديد ميخواد اما با شرايط فعلى مملكت ميترسم

نترسید برید بخونید و تحقیق کنید راجب تک فرزندی خیلیی بچه ها آسیب میبینن

بچه های تک فرزند اطراف ما بعد اینکه بزرگتر شدن خیلی این تک فرزند بودن و تنها بودن با وجود بچه همبازی تو فامیل اما چون تو محیط خونه نبود آسیب دیدن

کنی که الان اینا رو میگم خودم قبلا اصلا از بچه داشتن خوشم نیومد اما خیلی از لحاظ تربیتی و روانشناسی خواندم و متوجه شدم واقعا اشتباهه تک فرزندی اگر توانایی آوردن خواهر و برادر باشه از لحاظ جسمی و..

نترسید برید بخونید و تحقیق کنید راجب تک فرزندی خیلیی بچه ها آسیب میبیننبچه های تک فرزند اطراف ما بعد ...

دقیقا خودمم یه دلیل مهم برای بچه اوردنم اینه که بچم حداقل یه هم صحبت داشته باشه.

نترسید برید بخونید و تحقیق کنید راجب تک فرزندی خیلیی بچه ها آسیب میبیننبچه های تک فرزند اطراف ما بعد ...

ميدونم. همه عواقب تك فرزندى رو با چشمام ديدم توى بچه هاى فاميل. اما واقعا خب هزينه هاش بالاست. بعد خب آينده هم داره. خانواده ما طوريه كه حتما بايد مطمئن باشيم به پسرمون خونه ميديم و به دخترمون جهيزيه كامل و پشتوانه. غير اين باشه و نتونم، براش كم گذاشتم و يه عمر خودخورى ميكنم

دقیقا خودمم یه دلیل مهم برای بچه اوردنم اینه که بچم حداقل یه هم صحبت داشته باشه.

اکه بدونید من چقدر خوشحالم از اینکه داداش دارم و همیشه البته حسرت داشتن یه خواهر تو دلم بوده و هر چی بزرگتر میشن بیشتر و بیشتر میشه حتی الانی که خودم ازدواج کردم

ميدونم. همه عواقب تك فرزندى رو با چشمام ديدم توى بچه هاى فاميل. اما واقعا خب هزينه هاش بالاست. بعد خ ...

اوندفعه رفتیم مغازه دوست شوهرم ، طلافروشه، دوتا بچه داره، با خودم گفتم چندفرزندی برای ایناست نه ما، اینام دوتا داشته باشن ماهم دوتا خنده دارنیست...

ولی خب مابعدبچه اولمون گشایش توزندگیمون پیدا شد نمیدونم ربط داره یانه

اگه توان دارین بیارین پس فردا دایره ارتباط بچه ها فقط خواهر و برادرا خودشونن تا تنها نباشه بچه هاش میخوان خونه دایی و خاله رفت و آمد کنن ارتباط بگیرن. ۲۰ سال قبل یکی از دوستام که فقط دو تا بچه داشت میگفت کاش یه دونه دیگه هم داشتم من از گرونی و مستاجری ترسیدم و بیشتر بچه نیاوردم الان که همه چی خوب شده بچه ها بزرگ شدن بزرگترین پشیمونی عمرم بچه ایه که الان ندارمش.

ميدونم. همه عواقب تك فرزندى رو با چشمام ديدم توى بچه هاى فاميل. اما واقعا خب هزينه هاش بالاست. بعد خ ...

بنظرم یکم بیشتر تحقیق کنید و باور هاتون و در این زمینه تغییر بدین بچه بیشتر از جهیزیه ای که یه رسمه که معلوم نیست پابرجا باشه تا موقع ازدواجش به چیزهای دیگه نیاز داره

همین بچه کمکش هم کنی اما حالش خوب نباشه و آسیب دیده باشه موقع ازدواجش چه فایده

ببخشید اینقدر صریح میگم آخه خودمم عقیده شما رو داشتم

گاهی خودم به مامانم تو یه شرایطی گفتم چرا پول نداشتیم منو داداشم و بدنیا آوردین

اما الان میدونم که چه کار و لطف بزرگی در حقمون کردن

من خیلی درونگرام و سخت برا بقیه ارتباط میگیرم و احساس راحتی میکنم اگه داداشم نبود واقعا اذیت میشدم علاوه بر اینکه چقدر خاطره خوب بچگی با داداشم دارم وضع مالی موم هم خوب نبود اما خدا خودش یه جوری روزی رسوند و تربیت شدیم که از ده تا بچه پولدار تو فامیل همه از مامان مون تشکر میکنن برا تربیت ما

اگه توان دارین بیارین پس فردا دایره ارتباط بچه ها فقط خواهر و برادرا خودشونن تا تنها نباشه بچه هاش م ...

دقیقا من الان میدونم مامانم اینقدر سختی کشیدم طفلی و چه لطفی در حقمون کرد تازه مامانم بیشتر میخواست اما دست تقدیر جوری بود که خدا ما دوتا رو خواست براش