2777
2789
عنوان

خواب بد

104 بازدید | 13 پست

نزدیک یک ماهه خواب میبینم بهم تجاوز میشه هرکیم یچیزی راجب تعبیرش میگه خیلی حالم بد میشه گریم در میاد بخدا . همشم با ادمای مختلف حتی با داداشم یجور شده از داداشم میترسم توروخدا راه حلی دارین بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی شده؟مشکلی چیزی بوده دچار تروما شدی؟ یعنی زبونم لال...💔 به نظر خودت چرا همچین خوابایی میبینی و ...

نه خداروشکر مشکلی برام پیش نیومده نمیدونم بخدا حتی بهش فکرم نمیکنم

نه خداروشکر مشکلی برام پیش نیومده نمیدونم بخدا حتی بهش فکرم نمیکنم

حسم میگه توی یک بازه فشرده از امتحانی یا پروژه ای یا حتی یک مشکل شخصی هستی ناخوداگاهت داره بهت بخاطر میده

شب ها قبل خواب نیم ساعت ورزش کن و یکمی با خودت خلوت کن حرف بزن

خوابتو حتما تنظیم کن

ویتامین دی پنجاه هزاری ماهی یکی بخور اگه نخوردی الان بلند شو قبل خواب بخور

حسم میگه توی یک بازه فشرده از امتحانی یا پروژه ای یا حتی یک مشکل شخصی هستی ناخوداگاهت داره بهت بخاطر ...

خدا ازت راضی باشه انجام میدم حتما

خیلی غم و غصه تو دلم هست یجورایی میدونی انگار نفس که میکشم تنم درد میگیره مشکلات خونوادگی طلاق دوری دلتنگی همیناست فقط نمیدونم از اینور این چه خواباییه

خب نه مثلا دوس پسر دارم از خونواده پنهون میکنم این دلیل میشه که همچین خوابایی ببینم؟

اگه باعث استرس زیادت بسه اره

کل دلیل این مدل خوابا از نظر روانشناسیه خواب همینه

استرس داری و داری چیزی مخفی میکنی

خدا ازت راضی باشه انجام میدم حتما خیلی غم و غصه تو دلم هست یجورایی میدونی انگار نفس که میکشم تنم د ...

چند سالتونه

بالا گفتین دوست پسر دارین یعنی بعد طلاق بوده یا قبلش

از رابطتت راضی هستی؟ اذیتت نمیکنه؟ مثلا حس گناه یا حس معذب بودن نداری؟

چند سالتونهبالا گفتین دوست پسر دارین یعنی بعد طلاق بوده یا قبلشاز رابطتت راضی هستی؟ اذیتت نمیکنه؟ مث ...

من خودم ۱۸ سالمه طلاقم خودمو نمیگم پدر مادرمو میگم دوس پسرمم سه ماهه باهمیم خیلی باهم خوبیم نه هیچ مشکلی نیست فقط احساس گناه از رابطه قبلیم دارم حس میکنم ابروم رفته