میخواد بیاد خاستگاری از بچها متنفره و داداش کوچیکترش میزنه چون بچه بوده همش کتک میخورده از باباش چیکار کنم میشه کنار اومد یا نه این موضوع فقط هم پسرارو میزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا مثلا داداشش فش بده میره دعواش میکنه میگمتو چیکار داری مامان بابا باید تربیت کنن میگه اگه اونا بلد بودن تربیت کنن من تربیت میکردن نوجوونی تو جامعه به مشکل نمیخوردم
نهه پسری که دست بزن داره مزخرف ترین انسان روی کره زمین بعد از متجاوز و پدوفیلهقبول نکن ردش کن بره
چه ربطی به تجاوز پدوفیل داره بچه رو در جد مرگ نمیزنه که در حدی که زود حرصش در میاد مثلا یه داداشش جیغ بنفش میزنه صداش تا سر کوچه میاد این میره داد میزنه ساکت شو دیگه ساکت میشه یا ساکت نشه یه کتک میخوره ساکت میشه
بچه ها شو میزد و حتی اسباب بازیهاشو نمیداد بازی کنن
فکر کن بچه شیرخواره رو کتک میزد روانی
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بابا سریع حرصش از بچها در میاد اون دفعه داشت یه داداش وضو گرفتن یاد میداد هی میگفت دست راستت کدومه ا ...
به فکر بچه هات باش که قراره در آینده کلی سوال بپرسن کلی اشتباه کنن و باید بهشون یاد بدین، بعد پدرشون هی بزنتشون چون ممکنه یه سوال رو چندبار تکرار کنن یا هرچی؟
ببر تراپیست
دیشب موش فاضلاب داشت از پاکیزگی خودش تعریف میکرد مگسا هم براش دست میزدن...حکایت خیلیاست!😂🤞
چه ربطی به تجاوز پدوفیل داره بچه رو در جد مرگ نمیزنه که در حدی که زود حرصش در میاد مثلا یه داداشش جی ...
فردا بچه خودتو هم بزنه هی واسه جیغ کشیدن واسه لجبازی و ...
میتونی تحمل کنی ؟ یا میگی تا حد مرگ که نمیزنه میزنه که ساکت بشه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمیخواد در آینده بچه دار شه؟؟ بوه هارو میزنه پس به موقعش بزرگترارو هم میتونه بزنه ولش کت
میگه روزی بچه دار میشم بتونم دیر تر عصبی شم ، ولی من عصبانیتش دیدم کسی نمیزنه فقط حرصش از بچها در میاد مثلا یه باز داداش داد میزد سر کوچشون بودیم صداس تا سر کوچه میومد رفت تو خونه ساکت شد صدا نمیدونم کتکش زد یا چی کرد😑😐