2821
2789
عنوان

آدمای پیکمی

170 بازدید | 10 پست

آدمای پیکمی یا سختی کشیدن*تنها و استرسی هستن که شلوغ کنن یا نیاز دارن حتی اگه درونگرا باشن..

اگه سلطه جو و خودخواه بودن کاری به حرفشون نداشته باشید!

اگه کسی رو دیدید توجه همه رو جلب کرده یا پر انرژیه و میخنده مشخص نیست درونش چخبره حتی درونگرا هم باشه پیکمی نچ نچ یا واقعیت رو میگن یا حرفای آموزنده میزنن * از افرادی که اسم رسم میزارن رو آدمها در ناحقی دوری یا حرف بزنین شاید ندونه..

تا حس حسادت نباشه این حرفا پیش نمیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازم از رومخ بودنشون کم نمیکنه قرار نیست مراعات مشکلات روانی مردمو کنیم

سعی کن خشمتو کنترل کنی به روت نیاری تو این دنیا ارزش نداره عصبی شی فقط ریلکس خب این افراد بهتره باهاشون بسازی و خوب عکس العمل نشون بدی به جای اینکه همو رنج بدیم اینارو نگیم تو دهن بچه نمیفته

من میگم ادمای پیکمی وجودشون مهمه فضا رو گرم میکنن اگه مثبت بین باشن

اینکه کسی دنبال توجهه چرا توجه نکنیم بهش مگه اون آدم نیست

بدرفتار یا منفی بین هم باشن اولویت قرار ندین تا عوض بشن یا امید بدین حرفای خوب بزنین ولی نزارین منزوی بشن

چجوری استرسی نباشم وهیجانی رفتارنکم

میتونی تو گوگل تحقیق کنی یا بری پیش مشاوره مدرسه

یا تراپی

مثلا وقتی میری تو جمع سعی کن به خودت هشدار بدی اینکارو انجام ندم به جاش اینطوری باشم که بقیه هم لذت ببرن