2777
2789
عنوان

چقدر بد شد

742 بازدید | 32 پست

۱۹ سالمه پدر مادر و داداشم گفتن میخوایم ماشین نو ثبت کنیم پول کم داریم طلاها تو بفروش بده ما ماشین بگیریم بعد وام دادن برات میگیریم منم دو ماه پیش دادم این پول هم من یه سال پیش تصادف کردم پیام ترک برداشت بیمه بهم داد منم داداش طلا الان دوماه گذشته میگم وام دادن بریم بگیریم گفتن گرونه ما نمیتونیم هزار بدبختی داریم منم گفتم یعنی چی حرف زدیم و فلان

بعد داداشم برگشت گفت جوونت بمیره همین پول خرج عمل دوباره تو بشه ماشین چپی کنه روت و... منم گفتم کاش همین ماشینت که میاد چپ کنه حالا مامانم نفرین میکنه چرا بهش اینو گفتی نمیدونم طلا و هم برام میگیرن یا نه ولی حالم بده دیگه دلم طلا و نمیخواد تقصیره منه؟؟؟عذاب وجدان گرفتم کاش نمیگفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی دیگه پولی بهشون نده طلاهات رو هم پس بگیر هرجوری هست

یه بار برجام رو بهم زدن به بار وسط مذاکره حمله کردن تنها چیزی که میخوان منابع کشور، تجزیه و استعمارمونه ولی بعضی ها هنوز دنبال اجنبی هستن بدتر از اونها شاه پرست ها هستن. تنها چیزی که میخوام سالم موندن کشورمه طرفدار هیچ کس و هیچ چیز نیستم و با آشوب مخالفم. وطن از ثروت مهمتره.