2777
2789
عنوان

ناامیدم

91 بازدید | 12 پست

من خیلی از زندگی ناامیدم... حس میکنم خیلی عقب موندم

اگ دست خودم بود و دلشو داشتم خودمو میکشتم... فکر پدر و مادرم منو لخظه ای رها نمیذاره

نه میتونم مهاجرت کنم نه حس زندگی دارم

ایکاش یه روز دیگه هیچوقت از خواب پا نشم

با وحود مصرف اسنترا و پوکساید این حسو دارم

خدا بهت صبر بده و زندگیت رو روال بیفته به جز دعا چی کار می تونیم کنیم

❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه زمانی از همین قرصا میخوردم هیچ اثری روم نداشت و قطش کردم

منکه بمیرم خوشحال هم میشم

انگار روحم اندازه صد ساله هاست البته من مشکلات شدید خانوادگی دارم هر کی جای من بود معتادی فراری ای چیزی میشد

ولی خب چیزی ازم نمونده لاشه مو هر روز با خودم حمل میکنم

منم یه زمانی از همین قرصا میخوردم هیچ اثری روم نداشت و قطش کردممنکه بمیرم خوشحال هم میشمانگار روحم ا ...

عزیزم😞من از درون دارم میترکم... دست خودم نیس.. این قرصا رو با تجویز پزشک استفاده میکنم گاها خوبن ولی بازم توانشون ب روحیه داغونم نمیرسه

عزیزم😞من از درون دارم میترکم... دست خودم نیس.. این قرصا رو با تجویز پزشک استفاده میکنم گاها خوبن ول ...

آیا وضعت از منی ک تو ۱۵سالگی شوهرش دادن و تو۲۰طلاق گرف و نتونستم ب آرزوهاش برسه و از خوشبختی محروم شدبدتره؟الانم تومحدودیتم

خدا بهت صبر بده و زندگیت رو روال بیفته به جز دعا چی کار می تونیم کنیم

اگه از اول تو گوشمون از دعا و این چیزا نمیخوندن شاید منو اسی وضع الانمون این نبود ادم باید شانسو اقبال داشته باشه بعضی ها شانس و اقبال دارن فکر میکنن ما زیادی بدبینیم

آیا وضعت از منی ک تو ۱۵سالگی شوهرش دادن و تو۲۰طلاق گرف و نتونستم ب آرزوهاش برسه و از خوشبختی محروم ش ...

عزبزم... چقدر متاسف شدم برات... امیدوارم حالت خوب بشه

درسته وضعت بد هس

ولی من حس میکنم ضعیفم، توان مبارزه با زندگی رو ندارم

عزبزم... چقدر متاسف شدم برات... امیدوارم حالت خوب بشهدرسته وضعت بد هسولی من حس میکنم ضعیفم، توان مبا ...

منم بعد ی دوره جنگیدن احساس ضعف شدیدمیکنم..ایشالا ک ب زودی خدا ب دلت آرامش بده

آیا وضعت از منی ک تو ۱۵سالگی شوهرش دادن و تو۲۰طلاق گرف و نتونستم ب آرزوهاش برسه و از خوشبختی محروم ش ...

ببین اکثر ماهایی که انقدر بشدت حالمون بده اصولا مشکل خانوادگی و عدم مدیریتشونو داریم

منکه از تو خیلی بزرگترم ولی کله زندگیم از بچگی در حال بقا و دووم اوردن بودم تا زندگی کردن

من خیلی ارزوهام که به باد رفت چه جاها که نقش والدین خونه رو هم داشتم

فقط کاش بمیرم خودکشی رو هم گناه نمیدونم...واقعا نمیدونم چرا اینکار رو نمیکنم راحت شم

ببین اکثر ماهایی که انقدر بشدت حالمون بده اصولا مشکل خانوادگی و عدم مدیریتشونو داریممنکه از تو خیلی ...

من تودوره ایی ک باید نوجوونی میکردم خانواده و فامیل برای سرنوشتم تصمیم گرفتن و آیندمو ب باد دادن.منم همش تو حالت جنگیدن و ادامه دادن بودم الان دیگ جونی برا ادامه دادن ندارم ۲۳سالمه و دارم تاوان تصمیمات بی اساس خانوادمو میدم.از خوشبختی محروم شدم.دلم رنگ جوونی روندید

ببین اکثر ماهایی که انقدر بشدت حالمون بده اصولا مشکل خانوادگی و عدم مدیریتشونو داریممنکه از تو خیلی ...

ولی کلا خودکشی نکن.باز ی ته مونده امیدی آدم مجبوره داشته باشه.مجبوره

ولی کلا خودکشی نکن.باز ی ته مونده امیدی آدم مجبوره داشته باشه.مجبوره

اگه عرضه اینکار رو داشتم تا الان انجام میدادم

ولی واقعا زندگی نمیکنم همین الانشم یه مرده متحرکم

کاش مرگ طبیعی بدون درد داشتم فقط برم از این دنیا

اینم شانس منو توعه بیخود نیست میگن یه خانواده بچه رو طلا میکنن یه خانواده بچه رو گوه

ما دو دستی شاشیدن تو بختو اقبالمون هعی هعی