2821
2789
عنوان

درمان اگزما

112 بازدید | 17 پست

سلام، همسرم اگزوما داره تا حالا چندتا دکتر رفته، نهایتا یه پماد دست ساز بهش دادن، فقط وقتایی که استفاده میکنه یکم بهتر میشه ولی کامل خوب نمیشه. راهی دارین واسش؟🥲 خیلی اذیت میشه

هم روی گردنش یه قسمت خشک و سیاه رنگ شده هم سینهاش میخاره مخصوصا بعد حمام. لوسیونم میزنه اما فایده نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم جان. من دو سال درگیر اگزما بودم و کلی دکتر رفتم. کرم بتاکلوزان رو از داروخانه بگیر و دو هفته روی مناطق اگزمایی بمال. بعد که قرمزی و التهاب از بین رفت با مرطوب کننده آردن اتوپیا همیشه مرطوب نگه دار. پرهیزات غذایی مثل فلفل و بادمجون و مواد حساسیت زا نباید استفاده کنی

از این روغن بچه فیروز بگیر. همیشه هم باید بدنش با کرم اینا چرب باشه. کرم هایی که توش اوسرین داره بگی ...

یعنی کرم های مرطوب کننده ای که داخل ترکیباتش اوسرین باشه؟ چون نمیدونم چیه

بتامتازون چیکار میکنه؟

یعنی کرم های مرطوب کننده ای که داخل ترکیباتش اوسرین باشه؟ چون نمیدونم چیهبتامتازون چیکار میکنه؟

کرم هایی که اوسرین دارن مدت طولانی تری رطوبت پوست رو نگه میدارن. کلا اوسرین یه مرطوب کننده قویه که خاصیت ترمیم کنندگی داره.

بتامتازون 1 درصد میتونی بگیری، وقتی خیلی قرمزی یا خارش داره استفاده کنین. تاثیرش عالیه ولی زیاد استفاده نکنین چون پوست رو به مرور نازک میکنه.

مرسی عزیزم، الان شما کامل خوب شده اگزومات؟

بله همین کرم بتاکلوزان که گفتم بخرین از داروخانه بمدت دو هفته بزنین. بعدش هم مرطوب کننده آردن اتوپیا. اگزما همیشه همراه ادم هست و باید کنترلش کرد. پرهیزات غذایی هم فراموش نشه تندی چربی زیاد گوجه بادمجون گرد و خاک ضرره.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792