2777
2789
عنوان

همسر نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 8021 بازدید | 131 پست
مزایا داره خوبه.رفت و امدا چک میشه گوشی ساده باید داشته باشن وقتی میرن سرکار.ممنوع الخروجم هستن

از همه مهمتر زنشون رو اونا باس تایید کنن 😐

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

بچه ها همسرمنم نظامیه ولی بشدت عصبیه..همسر شمام عصبیه؟میخوام ببینم واس کارشه یا کلا خصوصیت اخلاقیشه؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گیردادی به حقوق😂😂منکه ازبین همکارای شوهرم بدبخت بیچاره ندیدم نگران نباش میگذره البته هم شوهرمن هم ...

😂😂😂😂😂😂دوتا خواستگار دارم یه بازاری یه نظامی مامانم موافق بازاریه چون خونه ماشین داره و گفته هرچه بخواد طلا میخرم یه جشن عروسی بزرگ میگیرم فقط سی گوسفند سرببرن ولی من ازش خوشم نمیاد نظامیه خیلی مامانه😍مامانم میگه نمیتونی مانتو جم کنی بزاری رو هم ضدافتاب فلان بخری همش باید حجاب داشته باشی میگه بی پولن چن ماهی یه بار گوشت میخوری اخه من عاشق گوشتم خخخخخ

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
از همه مهمتر زنشون رو اونا باس تایید کنن 😐

جدی میگید اینو ؟؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بچه ها همسرمنم نظامیه ولی بشدت عصبیه..همسر شمام عصبیه؟میخوام ببینم واس کارشه یا کلا خصوصیت اخلاقیشه؟

چی بگم والا.نه همسر من نیست شاید خصوصیت اخلاقیشونه به قول خودتون.

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
اره بابا سپاه انقدر خوبه 

سپاه اگه ماموریت نفرسته حقوقش پایینه،اگه درحال آموزش باشن(نیروهای مخصوص)و یا ستاد خدمت کنن هم همینطور،ولی واقعا روحیشون خیلی خوبه خدا پشت و پناهشون🤧

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

شوهر منم نظامیه بندرعباسه.کارش سخته  و حقوقم اونجور ک باید باشه نیست ولی زندگیمون خوبه خداروشکر ولی هیچ مناسبتی نمیتونه پیشم باشه روزایی ک بقیه تعطیلن اینا کارشون بیشتر میشه 

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

جدی میگید اینو ؟؟

اره برای دوستم شوهرش دوماه اینا معطل موند تا تاییدیه بگیره 

از مدرسه ابتدایی تا دانشگاه و همسایه اینا رو هم پسره داده بود اومده بودن پرسیده بودن و تحقیق کردن 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
خوب عزیز برای یه کارمند حالا یا نظامی یا هر ارگان دیگه،داشتن یه خونه و ماشین شرایط ایده آل محسوب میش ...

میدونی داداش من ۵ سال دیگه بازنشسته میشه چون از اول دبیرستان رفت سپاه تازه پارسال خونه خرید اونم مسکن مهر.باید لاشی تا ببینی چه اوضاعی دارن سپاهی ها.شوهرخواهرم ارتشیه تازه ۱۴ سالم هست که تو ارتشه خودش ماشین خواهرم ماشین داره خونه چقد مسافرت میرن و ....الحمدالله خیلی اکضاعشون بهتره.

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
😂😂😂😂😂😂دوتا خواستگار دارم یه بازاری یه نظامی مامانم موافق بازاریه چون خونه ماشین داره و گفته هر ...

اگه میشه بگو بازاریه کارش چیه؟یعنی تو چه صنفیه؟

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
😂😂😂😂😂😂دوتا خواستگار دارم یه بازاری یه نظامی مامانم موافق بازاریه چون خونه ماشین داره و گفته هر ...

ن بابا کی گفته اینجوریه😨😨

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍