شنیدم حقوقشون کمه و شغلشون خطرناک راسته؟از زندگی با یه نظامی راضی هستین؟
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
گیردادی به حقوق😂😂منکه ازبین همکارای شوهرم بدبخت بیچاره ندیدم نگران نباش میگذره البته هم شوهرمن هم ...
😂😂😂😂😂😂دوتا خواستگار دارم یه بازاری یه نظامی مامانم موافق بازاریه چون خونه ماشین داره و گفته هرچه بخواد طلا میخرم یه جشن عروسی بزرگ میگیرم فقط سی گوسفند سرببرن ولی من ازش خوشم نمیاد نظامیه خیلی مامانه😍مامانم میگه نمیتونی مانتو جم کنی بزاری رو هم ضدافتاب فلان بخری همش باید حجاب داشته باشی میگه بی پولن چن ماهی یه بار گوشت میخوری اخه من عاشق گوشتم خخخخخ
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
شوهر منم نظامیه بندرعباسه.کارش سخته و حقوقم اونجور ک باید باشه نیست ولی زندگیمون خوبه خداروشکر ولی هیچ مناسبتی نمیتونه پیشم باشه روزایی ک بقیه تعطیلن اینا کارشون بیشتر میشه
خوب عزیز برای یه کارمند حالا یا نظامی یا هر ارگان دیگه،داشتن یه خونه و ماشین شرایط ایده آل محسوب میش ...
میدونی داداش من ۵ سال دیگه بازنشسته میشه چون از اول دبیرستان رفت سپاه تازه پارسال خونه خرید اونم مسکن مهر.باید لاشی تا ببینی چه اوضاعی دارن سپاهی ها.شوهرخواهرم ارتشیه تازه ۱۴ سالم هست که تو ارتشه خودش ماشین خواهرم ماشین داره خونه چقد مسافرت میرن و ....الحمدالله خیلی اکضاعشون بهتره.
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی