2777
2789
عنوان

صورت زشت من

200 بازدید | 16 پست

روم نمیشه برم دانشگاه ، و اینکه فکر می کنم خیلی برای پسرا کمم، به هر حال پسر مردمم هزار تا آرزو داره واسه خودش، واسه همینم وقتی یکی از من خوشش میاد باورم نمیشه

عمل

البته نه زیاد در حد پلنگ شدن

در حد رفع عیوب

جنگل رو به فنا بود ولی درخت ها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا شما اعتماد بنفس خودتون پایبن هر کسی خوب خودشه یعنی باید دنبال چیز هایی تو صورتت بگردی که واقعن آزارت میده و سعی کنی درست کنی مثلا اگه پوست جوش داره لک داره برو دکتر پوست ماسک بزن اگه ابرو هات رشدش کمه از سرم و روغن مخصوص رشد مو استفاده کن خلاصه که اگه خودتونو دوست داشته باشید دیگران هم نا خود آگاه شمارا دوست خواهن داشت اگه نه از اموالتان پیداس که خودتون خوب نمیدونین

خودتو بالا بگیر من دیدم اینا ک این دافا انقدرر هزینه می کنند ک هرماه فیشال کراتین و روتین پوستی گر ...

والا دیدی بعضیا چشم رنگی ، نیاز به عمل بینی هم ندارن، واقعا چرا خدا فرق میزاره

احتمالا شما اعتماد بنفس خودتون پایبن هر کسی خوب خودشه یعنی باید دنبال چیز هایی تو صورتت بگردی که واق ...

مثلا منم مث شما بودم اما حالا فهمیدم چه چیز هایی اعتماد بنفسم میاره پایین یکی اینکه توجه خیلی زیادی به چهره دارم و خودمو مقایسه میکردم بعدش دیدم منم میتونم با رسیدگی و مراقبت زیبایی خاص خودمو داشته باشم قرار نیست که همه عالم مارا دوسداشته باشن مهم خودمونیم اول اینکه شروع کردم به رسیدگی به پوستم به مو و ورزش کردن و چون من میدونم جوش ها و منافظ باز پوستم باعث شده زیبایی من کمتر دیده بشه پس باید رسیدگی بکنم و اینکه کتاب های اعتماد بنفس بخونم و چیز دیگه گودی زیر چشمم هس درسته چاره نداره جز شل اما با نوشیدن آب کافی کرم دور چشم و ماسک ها میتونم از سیاهی زیرش کم کنم