2789
عنوان

سیگار

888 بازدید | 47 پست

بهنظر شما مادری که سیگار میکشه مادر بدیه؟

یا باید این قضیه رو از بچهها پنهون کرد با بهشون گفت؟

شوهرتون یا جامعه اذیتتون نمیکنن با قضاوت کردن؟ یا خانواده تون پذیرفتنتون؟

ببخشید اگه کسی تجربهی یا قلیون و سیگار توی شیردهی داره، میشه لایک کنه؛ من درخواست بدم، سؤال دارم.

و خدایی که به شدت کافیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نوزده سالمه مادرم سیگار میکشه از زمانی که بچه بودم..

راستش یخورده خجالت اوره ولی دیگه کنار اومدیم باهاش چون جلوی ما نمیکشه. بیشتر از همه بابام باهاش مشکل داره و خجالتش میگیره، وقتی مغازه میره میگه برای پدر زنش سیگار میگیره

از نظر من نکشه بهتره، چون احساس بدی دارم نسبت به این و شهر کوچیکه و مردم هم یه سره دهناشون باز.

دانشجوی رشته جامعه شناسی👩🏻🎓 عاشق دنیای پر رمز و راز تاریخ و فلسفه. گاهی احساساتی و زودرنج مدیریت این حساب با روناک و زهرا

من نوزده سالمه مادرم سیگار میکشه از زمانی که بچه بودم.. راستش یخورده خجالت اوره ولی دیگه کنار اومدیم ...

شما با خواهر برادر تون سیگار نکشیدید به دو این خاطر؟

و خدایی که به شدت کافیست 

من مدتی هس نمیکشم دیگه

چون باردارم یهو ب کل تنفر پیدا کردم بهش

خود ب خود

منی ک نمیتونستم ترک کنم الان بدم میاد

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایران دوباره میشه ایران...🙂🖤💔

قلیون میکشم اونم چند ماهی یه بار زمانی که برم شهرستان مادر نیستم مجردم هستم ولی اگر بابام بفهمه سرم میبره میزاره لب باغچه از این مرد است که بوی دخانیات بهش بخوره سردرد میشه سرفه اش میگیره

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

من مدتی هس نمیکشم دیگه چون باردارم یهو ب کل تنفر پیدا کردم بهش خود ب خود منی ک نمیتونستم ترک کنم الا ...

چه خوب خوش به حالت عزیزم

قبلش چه قدر میکشیدی ؟

و خدایی که به شدت کافیست 

شما با خواهر برادر تون سیگار نکشیدید به دو این خاطر؟

نه راستش اصلا خوشمون نمیاد چون بابام خیلی حساسه و ما هم علاقه ای نداریم خواهرمم که خیلی کوچیکه)

مامانم خودش بنده خدا میگه بچه بودم دست بابام دیدم یواشکی کشیدم عادت کردم شما نکنید.

جلو ماهم نمیکشه که دودش نخوره بهمون کنجکاو بشیم

شما هم سعی کن جلو بچه نکشی یا کاری نکنی که براش جذاب بنظر بیاد

دانشجوی رشته جامعه شناسی👩🏻🎓 عاشق دنیای پر رمز و راز تاریخ و فلسفه. گاهی احساساتی و زودرنج مدیریت این حساب با روناک و زهرا