2789
عنوان

س‌ی‌گ‌ا‌ر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 41 پست
ببخشید گلم اگه زیاد سوال میپرسم نمیترسی بزرگ شه بخواد بکشه ؟خوش به حال بچت که مادری مثل تو دارهمیدون ...

تا ۱۸ سالگیش که اجازه نخواهد داشت بکشه اگه بکشه برخورد میکنیم باهاش. بعد ۱۸ سالگی دیگه انتخاب خودشه عزیزم من کاره ای نیستم صرفا میتونم ملایم بهش بگم خوب نیست. در همین حد. قربونت برم ❤️ بله سخته. من پدرم سیگاری بود و به طرز عجیبی از نوجوانیم سیگار و بوش رو دوست داشتم. برام نماد پدرم بود.

تا ۱۸ سالگیش که اجازه نخواهد داشت بکشه اگه بکشه برخورد میکنیم باهاش. بعد ۱۸ سالگی دیگه انتخاب خودشه ...

چه قدر مادر خوب و فهمبدنای هستی عزیزم خوش به حال بچتون 💚

نه منم ترسم قبل از هجده سالگی ه

و خدایی که به شدت کافیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر مادر خوب و فهمبدنای هستی عزیزم خوش به حال بچتون 💚نه منم ترسم قبل از هجده سالگی ه

کاری نمیشه کرد عزیزم فقط حواست باشه. خوشبختانه سیگار چیزیه که همیشه لو میره و مدت زیادی نمیشه مخفیش کرد😆 بچه ای که مستعد باشه چه ژنتیکی چه زیستی دست شما هم نبینه بلخره تو اجتماع میبینه و میره سراغش

کاری نمیشه کرد عزیزم فقط حواست باشه. خوشبختانه سیگار چیزیه که همیشه لو میره و مدت زیادی نمیشه مخفیش ...

میفهمم درست میگی

شوهرتون هم میکشه ؟

بچتون راجع بهش باهاتون حرفی نزده؟

و خدایی که به شدت کافیست 

میفهمم درست میگیشوهرتون هم میکشه ؟بچتون راجع بهش باهاتون حرفی نزده؟

باباش میکشه ولی شوهر من نه نمیکشه. یادمه ۶ ۷ ساله بود یه بار پرسید بهش گفتم مامان چیز خوبی نیست ما هم اشتباه میکنیم میکشیم. کلا چون زیاد دیده کنجکاوی خاصی نداره

باباش میکشه ولی شوهر من نه نمیکشه. یادمه ۶ ۷ ساله بود یه بار پرسید بهش گفتم مامان چیز خوبی نیست ما ه ...

آهان یعنی عادیه توی خانواده یا جمعهاتون؟

ببخشید اگر زیاد سوال کردم قصد بدی نداشتم بگو دیگه مزاحم نشم

و خدایی که به شدت کافیست 

آهان یعنی عادیه توی خانواده یا جمعهاتون؟ببخشید اگر زیاد سوال کردم قصد بدی نداشتم بگو دیگه مزاحم نشم

راحت باش عزیزم. بله عادیه. البته کلا تو جمع ها و خانواده مون جایی که بچه ها باشن کسی تو خونه نمیکشه یا دم پنجره یا تو بالکن میکشن. ولی بله عادیه بچه هامون همه شون عادت دارن براشون تازگی نداره

راحت باش عزیزم. بله عادیه. البته کلا تو جمع ها و خانواده مون جایی که بچه ها باشن کسی تو خونه نمیکشه ...

آهان. من از طرف شوهرم همینه ولی طرف خودمون فقط من میکشم

و خدایی که به شدت کافیست