2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

49 بازدید | 8 پست

دلم براش خیلی تنگ شده و یکسال و نیمه ازش بیخبرم

اما خب با تمام تلاشی که میکنم فراموش بشه اما بازم ی حسی انگار قلقلک میده برم بهش پیام بدم

از طرفی هم آدمیه زود جو میگیرتش و احتمال اینکه رفتار بدی بکنه بالاست🤦🏻♀️

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌱باردار نیستم..تیکر هدف🌱اونجاکه شمس لنگرودی میگه:صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد...!️

بیشتر توضیح بده

اکسمو میگم

میگم میخوام برم بهش پیام بدم اما جوگیر میشه بدرفتاری میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌱باردار نیستم..تیکر هدف🌱اونجاکه شمس لنگرودی میگه:صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد...!️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکس همیشه اکس خواهد موند و برا خودت و سلامت روانت خوب میشه که زودتر به این نتیجه برسی

دقیقا🫩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا چیکار میکنه

مثلا روزی که خواست تموم کنه صداش که میکردم میگفت سرطان یا قطع میکرد و...البته تا قبلش هیچوقت بیاحترامی نکرده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا روزی که خواست تموم کنه صداش که میکردم میگفت سرطان یا قطع میکرد و...البته تا قبلش هیچوقت بیاحترا ...

چه عجیبه

شاید کسی دیگه رو پیدا کرده که ازت خبری نمیگیره

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

چه عجیبه شاید کسی دیگه رو پیدا کرده که ازت خبری نمیگیره

ببین گفت من میخوام زن بگیرم منم اصلا دیگه پیگیرش نشدم اما خب ازونجایی که همسایه عموم میشه فهمیدم دروغ گفته و اصلا کسی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40