سلام چه راهی هست برای مهاجرت که تمکن مالی نخواد . کسی هست اینجا بدون پول مهاجرت کرده یا حداقل با پول کم . هر سختی باشه تحمل میکنم فقط بتونم برم اروپا ، استرالیا .یا هرجا دیگه . دیگه امیدی به این کشور نیست نه میشه ازدواج کرد حتی یه پراید هم شده ارزو . یکی که راه و چاه بلده کمک کنه . ممنون
افرین پناهندگی خیلی خفت و خاری داره و خطرناکه حقیقتا من مهاجرت تحصیلی یا کاری رو میپسندم هم برا خودم ...
اره دیگه اونجا باید خودت جنم و جربزه داشته باشی و خودت بتونی خودت رو بکشونی بالا چون دولتشون هم حمایت زیادی نمیکنن من پسر دوست مامانم رفته آلمان الان فک کنم اون زمان که رفت سال دهم بود قاچاقی اول رفت ترکیه و یونان حتی یونان هم میخواستش چون زرنگ بود ولی اون زرنگ تر بود الان رفته آلمان الان حدودا ی 21 سالش هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زرنگ یعنی خودت خودتو نشون بدی دست و پا چلفتی بازی درنیاری زبانتو خیلی خوب یادبگیری تو اون کاری که بلدی مهارتت رو بالاببری اینکه بدون هیچ چیز یا ی چیزای ساده و بیسیک بیخوای بری بدتر دردسر میشه برات
این بنده خدا هرجای دنیا بخواد بره ،از یک کار ساده مثل کارگری باید شروع کنه ،من که مهاجرت بدون پول رو ...
دقیقا این جوری سخت تر و بدبخت تر میشه همین جا بمونه حداقل نمیخواد زبان یاد بگیره.اونجا بره پناهنده و اینا بشه مثل افغانی هایی که تو ایرانن ما بهشون چجور نگاه میکنیم اونا هم همین دید رو دارن به پناهنده ها.مشگم شما بری خارج یا باید پولدار باشی یا از طریق تحصیلی یا کاری بری جز اینا به درد نمیخوره
اقا من نوشتم تمکن مالی ندارم نگفتم که بدبختم؟؟ یه سری ها ی جور حرف میزنن انگار همین الانم تو حسابشون 1 میلیون دلار نقد دارن .چتونه؟؟؟ این همه تخریب . اه حالم بد میکنن بعضی از چس کلاس های به ظاهر هموطن که دارن نون رب میخورن
اقا من نوشتم تمکن مالی ندارم نگفتم که بدبختم؟؟ یه سری ها ی جور حرف میزنن انگار همین الانم تو حسابشون ...
تمکن مالی برای اونجا که از طریق تمکن مالی بری یعنی 1 میلیون دلار حداقلش که بخوای بری ی ماشین و ی خونه داشته باشی باید کم کم 200 300 هزار دلار تو حسابت باشه که به مشکل برنخوری
تو ایران که زبون زبون خودته مشکل اصلی خیلی ها همون زبونه و اینکه خدایی کارمندای اینجا خیلی کمتر از اونجا کار میکنن اینجا نصف سال یا به خاطر کمبود انرژی یا برق آب گاز آلودگی هوا گرما و... اینا تعطیل هستن اونجا واقعا کار میکنن