2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 48 پست

والا یکی از آشناها قاچاقی با زنش رفت آلمان ولی دختره میگفت وسط دریا افتادن تو آب ترک ها نجاتشون دادن شوهرش در حال غرق شدن گفته بود غلط کردم...ولی خب بالاخره رسیدن و کلی بلا سرشون اومد فکر کنم میخواستن برگردن ولی چون به دولت آلمان بدهکار بودن نمیتونستن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک خانمی رو مشناختم که درخواست ادامه تحصیل در دانشگاه ایتالیا داد و ۴ سال پیش با ۱۵۰ تومن رفت

الانم اونجا هست هزینه ی دانشگاه که رایگانه

هزینه ی خورد و خوراک هم ناهار دانشگاه رو کمتر میخوره بعد ادامه رو میاره برای شام

تو پانسیون زندگی میکنه

الانم آنلاین شاپ زده و خرید میکنه و مسافری میفرسته ایران

فقط در این حد بلد بودم

پناهندگی میشه انگار مثل افغانی ها که میان ایران

افرین پناهندگی خیلی خفت و خاری داره و خطرناکه حقیقتا من مهاجرت تحصیلی یا کاری رو میپسندم هم برا خودم هم همه پناهندگی رو اصلا توصیه نمیکنم

"خاموش، که آواره ی وهم اند بیانها....!؛"🙂💫

زبانت خوب باشه اوکیع ،فکر میکنم باید مقدار پول کمی داشته باشید،اول مقصد رو مشخص کن چون خیلی کشورها د ...

هیچ کشوری اشباع نیست تا وقتی ی سری شرایط رو داشته باشی که یا مثلا پول خییییییلی زیاده یا مدرک تحصیلی از ی دانشگاه بزرگ داشته باشی مثل شریف.زبان کافی کفاف نمیده باید ی پولی هم داشته باشه اونجا که مفت نیست

چرا مگه المان چش بوده میخوان برگردنمدینه فاضله همه اس

وقتی مثل آدم قانونی با پول بری شاید ولی قاچاقی😏

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!