2777
2789
عنوان

نطرخواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 52 پست
مهریت چقدره؟چرا ببخشی اگر بری دادگاه چون معتاده خودشون بهت حق میدن

این معتاد که میگین در چه حد باید باشه

منظورم اینکه کسی که تریاک میکشه معتاد حساب میشه وبه واسطه این حضانت رو مادر میتونه بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه مال خودمه اما قسط داره تا یسال دیگه و من تک فرزندم ناپدریم و مامانم ازلحاظ مالی اکی هستن اما نم ...

خب عزیزم شغل و درامد چی؟

اگه خونواده پشتیبانت هستن لحظه ای تعلل نکن

مهرتم نبخش،میگی متادون مصرف میکنه دیگه،صلاحیت بچه نگه داشتن نداره ک! دادگاه حق حضانتو میده بهت،مهرتم بگیر ازش

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
این معتاد که میگین در چه حد باید باشه منظورم اینکه کسی که تریاک میکشه معتاد حساب میشه وبه واسطه این ...

نمیدونم قانونشون چیه ولی میدونم اعتیاد مرد باعث میشه زن بتونه طلاق بگیره بهش حق طلاق میده بقیه قوانین خب دادگاه مشخص میکنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
به ما باشه که میگیم طلاق  دیگه اگر خیانت کرده و متادون مصرف میکنه اول بدبختیه

خیانت نیمه کاره موند چون اون دختره که ازفامیل ماست بهش پا نداده و بمن اطلاع داد که شوهرت استیکرای عاشقانه میفرسته واسم و بهم زنگ زده که میام دنبالت میخام باهات حرف بزنم کسی متوجه نشه و اینا

همین دیگه مونده بودم تصمیمم واسه طلاق منتطقیه یا خودخواهیه دراینده ازچشم بچم که بدون پدر بزارمش

کاملا منطقیه

بچت ازت تشکر میکنه بابت این تصمیم!!!

مطمئنا بعد از اینکه ولش کنی،از این بدتر هم‌میشه!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
خب عزیزم شغل و درامد چی؟ اگه خونواده پشتیبانت هستن لحظه ای تعلل نکن مهرتم نبخش،میگی متادون مصرف می ...

اه میگه ترک کرده شیش ماهه و بی کمکم هم نمیذارن کفتم مامانم و ناپدریم که خیلی اقاست دست ب دهنه حتما کمکم میکنن.نمیدونم چطور ب دادگاه ثابت کنم معتاده به متادون

صدوبیست تاسکه که شصتاش عندالمطالبه و شصت تا عندالاستطاعه

نبخش بذا دادگاه نظر بده اگر خودت میخواستی طلاق بگیری و شوهرت طلاقت نمیداد میتونستی به حرفش گوش کنی و ببخشی ولی الان که معتاده حتی اگر شوهرت نخواد طلاق بده دادگاه با طلاقت موافقت میکنه دلیل نداری ببخشی ولی با دادگاهه چه جوری و چقدرش بهت بدن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اه میگه ترک کرده شیش ماهه و بی کمکم هم نمیذارن کفتم مامانم و ناپدریم که خیلی اقاست دست ب دهنه حتما ک ...

شما دادخواست رو بده،چهره،ازمایش نوع برخورد حتی میتونه مشخص کنه ک طرف ثبات رفتاری نداره و حتی اگر معتاد نیست، صلاحیت هم نداره

من واسم خیلی مهریه مهم نیست حضانت دایم پسرمو میخام اما اگه راضی بشه از شصتای عندالمطالبه سیتاشوبده و حصانت دایم عالی میشه چون خرج و قسط خونه رو مامانم اینا فشار میاره به هرحال طرف ناپدریمه و نمیخام اکراه توش باشه بااینکه الانم پول تو جیبیم با مامانمه هرماه حدود سیصد

اگه مهریمو نبخشم بنظرتون راضی به طلاق میشه؟یا اگه من درخواست بدم به همین دلایل مهریه بهم تعلق میگیره ...

نبخش اصلا!!!

بنظرم با ی وکیل مشورت کن