2777
2789
عنوان

نطرخواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 52 پست
مادر داشته ندادن هزینه شخصی چیه🤔 چون نوشتی ازهمه مهمتر پرسیدم

با مامانم درگیر فیزیکی شدن ودرماه تو این هفت سال بمن خرجی نمیده فقط قسطای خونم و خرج خونه شخصا بمن پول نمیده و مامانم خرج منو درماه میده حدود سیصد تومن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش مشاور بعد تصمیم بگیر 

اینجا هیچکس مشاور خوبی نیست عزیزم چونکه ازت دوریم و خیلی چیزارو نمیدونیم از زندگیتون

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
با مامانم درگیر فیزیکی شدن ودرماه تو این هفت سال بمن خرجی نمیده فقط قسطای خونم و خرج خونه شخصا بمن پ ...

عجب خرجی هم نمیده.. بچت پسره یا دختر

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

با اینهمه گرفتاری... ببخشید میپرسم ولی بعذ از جدایی شرایطت چطوره؟میتونی کار کنی؟خونه بگیری ک گل پسر ...

خونه مال خودمه اما قسط داره تا یسال دیگه و من تک فرزندم ناپدریم و مامانم ازلحاظ مالی اکی هستن اما نمیخام سربار کسی باشم درضمن خونه رو وکالت دادم به مامانم شاید هم سندشو بنامش بزنم چون اگه مردم حداقل دست غریبه نباشه که به پسرم چیزی نرسه

آها دوستان نوشتن پسر.... چطور از مهرت میگذری اونوقت چکار میکنی قصد خونه چی خرجت چطور میتونی کار کنی؟؟؟

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

عزیزم حتمن طلاق بگیر شوهرت مشکل روانی داره بچتم بردارو برو تنهایی شرف داره تازندگی کردن باهمیچین مردای پستی فردا اگه بمونی خدانکرده بچت مشکل عصبی پیدا میکنه بااین دعوا ها وبزن بزنا بعضی اوقات یه بچه طلاق بودن بهتره تا یه بچه ایی که توجو تشنج بزرگ شه وفردا یه آدم عصبی شه 

خونه مال خودمه اما قسط داره تا یسال دیگه و من تک فرزندم ناپدریم و مامانم ازلحاظ مالی اکی هستن اما نم ...

وووا این چه حرفیه چرا مُردی😖 یعنی فکرمیکنی عمر مادرت از خودت طولانی تره یه ذره امید داشته باش عحب

همین دیگه مونده بودم تصمیمم واسه طلاق منتطقیه یا خودخواهیه دراینده ازچشم بچم که بدون پدر بزارمش

به ما باشه که میگیم طلاق 

دیگه اگر خیانت کرده و متادون مصرف میکنه اول بدبختیه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏