2777
2789
عنوان

طلاهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 94 پست
اره طفلیا واقعا سختشونه بمنم قول طلا داده بود برا تابستون ولی بازار طلااا افتصاحه.فکر کنم برم با مول ...

نه عریزم چیزای متفرقه نخر یکم سبکترشو بگرد پیدا کن همون طلا بخری بهتره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم النگو و دستبند تکی و کل سرویسمو برای خدنوادم و البته خونه خریدنی خودمون فروختم چند سال قبل.پارسال همسرم برام سرویس خرید.پیارسال انگشتر..ی جفت گوشواره مادرم و ی جفت هم مادرشوهرم دادن.انگشتر نشونمم دارم و حلقه مو دوس نداشتم فروختم

بله درسته گفته میبره طلا فروشی هر گفتن گرمی پنج تومن شما اضافه کن چون زرگر برداره گرمی ۱۰ الی ۱۵ ب ...

یعنی بدون نگین گرمی 5هم اضافه بده؟اونم تو این گرونی طلا؟

چه زرنگه بابا

من بودم نمیخریدم ولی باز خودت پول اضافه داری خود دانی

خدایا شکرت هزاربار
من‌میخوام طلاهامو بفروشم همرو  طلا داره هرردز کمتر میشه نمیدونم صبر کنم یکم بره بالا یا صبر کن ...

اول كه تمام سعيتو كن نفروشي دوما نفروش سوما نفروش چون ممكنه ديگه به دست نياري و ناراحت بشي  اونم تواين دوروزمونه كه قيمتا ثانيه اي هست

درضمن نگران نباش كه طلابيادپايين 

توكشور ما فقط ميره بالا 

اگرم يه روز بياد يه كم پايين فرداش هشت برابر ميره بالا

پس نفروش اگرم خواستي بفروشي بزار اينده كه بيشترازاينا سر به فلك ميكشه قيمت

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
اول كه تمام سعيتو كن نفروشي دوما نفروش سوما نفروش چون ممكنه ديگه به دست نياري و ناراحت بشي  اون ...

الان اكثر طلافروشي ها نميخرن😂فقط ميفروشن😂😂😂

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
واقعا؟احه 1500دارم نهایت 2تومنش کنه شوهرم.چیز جالبی شاید نسه خرید البته اگه ارزونتر بشه چرا

ميشه عزيزم ٢ تومن چيز سنگين نميشه ولي ميتوني يه چيز ورداري مثلا ظاهرا پهن ولي سنگين نباشه. من يكماه پيش گردنبندخريدم 1500 وظاهرا پهنه امازيادسنگين نيست وخيلي ام نمادار وجالبه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
واقعا؟احه 1500دارم نهایت 2تومنش کنه شوهرم.چیز جالبی شاید نسه خرید البته اگه ارزونتر بشه چرا

عب نداره اگه اهل النگو هستی النگو بگیر یه دونه بعد کم کم پس انداز کن اضافه کن سرمایه خوبیه.بازار اگه بری طلای بدون  اجرت خوب زیاد هست

یعنی بدون نگین گرمی 5هم اضافه بده؟اونم تو این گرونی طلا؟ چه زرنگه بابا من بودم نمیخریدم ولی باز خو ...

بدون نگین که بنفع خریداره

وزن نگینا ازش کم میشه

قیمت طلای خالص هر چی مغازه دار خرید مثلا منه خریدار پنج تومن بیشتر بدم

اخه میدونی الان که مثلا طلا گرمی ۱۸۵ باشه بخوای بفروشی ازت ۱۷۰ الی ۱۷۵ میخرن یعنی ده پونزده تا کمتر از تابلو

بعد که مثلا من میرم دس دوم بخرم زررگر قیمت روی تابلو رو حساب میکنه بعلاوه مالیات خودش یعنی حدود ده تومن بیشتر از ۱۸۵ برای من میشه

در حالی اگر مستقیم از کسییکه میخواد بفروشه بخرم بجای گرمی ۱۹۵ مثلا ۱۸۰ میدم

زرگرا حتی از فروش طلای دس دوم هم کلی سود میبرن

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
اول كه تمام سعيتو كن نفروشي دوما نفروش سوما نفروش چون ممكنه ديگه به دست نياري و ناراحت بشي  اون ...

نمیدونم والا ..اخه میخوام زودتر صابخونه بشیم . بعروشم همسرمم پول بزاره باکمک‌پدرمادرم خونه بخریم .اینده شاید کسی کمکون نکرد . نمیدونم گیج گیجم

بدون نگین که بنفع خریداره وزن نگینا ازش کم میشه قیمت طلای خالص هر چی مغازه دار خرید مثلا منه خریدا ...

اها من فکر کردم با نگین به قیمت روز 5تومن هم اضافه تر میخواد

اونجور که میگی خوبه

خدایا شکرت هزاربار
اها من فکر کردم با نگین به قیمت روز 5تومن هم اضافه تر میخواد اونجور که میگی خوبه

نه بابا چه خبره  

اها من فکر کردم با نگین به قیمت روز 5تومن هم اضافه تر میخواد اونجور که میگی خوبه

قیمت روز که ازش میخرن نه قیمت روز فروش طلای مغازه