2777
2789
عنوان

طلاهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 94 پست
اتفاقا این خیلی قشنگ میشه تو دست و گردن.منم همینطوری دیده بودم قشنگ نبود.خواهرم همچین چیزی طلا سفید ...

طلا سفید یا نگین سفیدش بنظرم بهتر باشه

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
افرين به تو. توروخدا ازون ترفندات ياد ماهم بده. من عاشق طلام

عزیزم تو این شرایط سخت درآمد نمیشه زور کرد ولی وقتی من میبینم اگه برای من خرید نکنه واسه خانوادش یا برادراش حامی میشه منم قبل هر مناسبتی هر طلایی که دارم در میارم یه مدت بعد میگم انقد هوس یه مثلا یه گردنی یا یه دستبند جدیدکردم وقتی هم که مقاومت میکنه میگم اشکال نداره نخر این هم پس اندازه هم یه دلخوشی واس من که ایشونم تشریف میاره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان لطفا نظر بدین این سرویس رو کسی گذاشته واسه فروش بنظرتون خوبه؟بده؟ زشته؟ زیباس؟ارزش خریدن دا ...

كدوم سرويس

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

فقط دوتا انگشتره کوچیک ک واسه عروسیمه .چیزی نخریدن برام .نه قبلش نه بعدش

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ناراحت نشو از دستم 🙏🙏🙏

عزیزم مال من نیست کسی گذاشته برای فروش

خودم طلای زرد دوست ندارم

خواستم نظر سنجی کنم اگر خیلی هم بد نیست بخرمش چون بدون کار مزده

ممنون که نظرتونو گفتید

😘😂😂😂♥️😘عزيزم چه مامانه خوب وباحالي

خوب و باحال چیه عزیزم...  مادر نگو بگو عذاب زندگیه من..  حالم از همشون به  هم میخوره.. واسه جفت خواهرام سرویس طلای گنده و سکه تمام داد..  قسط  وام های داماد جونش و اجاره خونه خواهرم رو میده..  اونوقت  به من که میرسه میگه نمیدم..  اگه بشناسیش چ فتنه ای هس.. 

برا خواهرم طلای سفید با نگین یا همون سنگ سبزه.اینم قشنگه

مبارک باشه برای خواهرتون

ممنون که نظر دادین

فقط دوتا انگشتره کوچیک ک واسه عروسیمه .چیزی نخریدن برام .نه قبلش نه بعدش

خدابزرگه ان شاءالله دلت شادباشه و كلي طلاگيرت بياد

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
عزیزم تو این شرایط سخت درآمد نمیشه زور کرد ولی وقتی من میبینم اگه برای من خرید نکنه واسه خانوادش یا ...

اره طفلیا واقعا سختشونه بمنم قول طلا داده بود برا تابستون ولی بازار طلااا افتصاحه.فکر کنم برم با مولش لباس و ظرف و ظروف بخرم به اون دستبند مورد نظدم قد نمیده

بدون اجرت ارزش داره،سرمایه ست اگه یر نگیناش ضرر نکنی چون اون ببره طلا فروشی نگین هاشو در میارن بعد ...

بله درسته

گفته میبره طلا فروشی هر گفتن گرمی پنج تومن شما اضافه کن

چون زرگر برداره گرمی ۱۰ الی ۱۵ بیشتر میفروشه به مردم

خوب و باحال چیه عزیزم...  مادر نگو بگو عذاب زندگیه من..  حالم از همشون به  هم میخوره. ...

اخيييي عزيزم..خدابزرگه..ان شاءالله بري سر خونه زندگي خودت خيلي راحت ميشي باوركن😘دركت ميكنم چون منم مامانم واسه عروسي دوتاخواهرام سنگ تموم گذاشت ولي به من كه رسيد گفتن گرونيه و همه چيزگرون شده و دستمون خاليه. اماايرادنداره خدابزرگه ابجي👐

خدابزرگه ان شاءالله دلت شادباشه و كلي طلاگيرت بياد

قربونت . ایشالله. اما واقعا برام مهم نیس خانوادگی مهم نیس برامون ... هرچند که این کوتاهی خانوداه همسرو توجیه نمیکنه

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه