2777
2789
عنوان

درد دل های یک تک فرزند

52 بازدید | 5 پست

درود

این روز ها جای یه خواهر خیلی حس میشه و تنهاییم رو بیش از پیش احساس میکنم🥲

همیشه آرزو داشتم یه خواهر و برادر داشته باشم عروسی و بله برون داداشم باشه کارای مراسمشو با کلی ذوق انجام بدم یا وقتی که خودم عروس میشم یه خواهر داشته باشم و باهم کلی برنامه بچینیم یا لذت خاله عمه شدنو بچشم 🥰🥺 و با خواهر زاده گوگولیم کلی بازی کنم🥲همش برام سواله که خواهر برادر داشتن و وجود یکی دیگه تو خونه چه حسی داره😂🤌

من خیلی تنهام با اینکه خیلی اجتماعی ام

نه دختر خاله دختر عمویی هیچکسسسس نیست

فقط خودمم و مادر و پدر

یه دوست داشتم که براهم خواهر بودیم ولی حتی عقدشم منو دعوت نکرد

اون منو خواهر ندید چون به نظرم آدم خواهرشو عقدش دعوت میکنه و معتقده دوست رو عروسی دعوت میکنن

دلم میخواد در آینده یه خواهر شوهر هم سن و هم عقیده خودم که صاف و صالح باشه داشته باشم و مثل خواهر ارتباط داشته باشیم🥰🩷

و در پایان اینکه به عنوان یه تک فرزند دلم میخواد ۴ تا بچه داشته باشم که هم برا هم دیگه خواهر برادر باشن هم برا من🌻🥺

ممنون میشم اگر دعای خیرتون شامل حالم بشه

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

الهیییییی عزیزم

ما 4 تا بچه ایم واقعااااا خیلی خوبه

خودمم سعی میکنم اگه ازدواج کردم بچم تک فرزند نباشه🥹

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان