ریاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 13 عنوان کبودی 54 بازدید | 8 پست سلام دوستان روز بخیرمن ی چند ماهی میشه ی دونه زدم زیر شکمم ک باد داره مثل کبودیه ک روش ی سوراخ ریز داره ک کلن سیاهه کسی میدونه علائم چیه؟ 1404/11/03 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سونییییییی عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 768 همینجوری خودش در اومده یا ضربه ای چیزی خوردی واس منم کبودی سیاه درآمده بر اثر کتک خسته ام
ریاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 13 همینجوری خودش در اومده یا ضربه ای چیزی خوردی واس منم کبودی سیاه درآمده بر اثر کتک نه خودش در اومده، شما چرا اسیب دیدی عزیزم؟ 🥲
سونییییییی عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 768 نه خودش در اومده، شما چرا اسیب دیدی عزیزم؟ 🥲 اها برو دکتر نشون بده شاید چیزی باشه من اون نامزد روانیم کتک میزنه 💔🖤 خسته ام
ریاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 13 اها برو دکتر نشون بده شاید چیزی باشه من اون نامزد روانیم کتک میزنه 💔🖤 عزیزم طلاق بگیر خبببب
سونییییییی عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 768 عزیزم طلاق بگیر خبببب فعلا ازدواج نکردم باهاش فقط عقدیم تصمیم گرفتم امشب همه چیو به بقیه بگم و نشون بدم اما مشکل اینکه میترسم حامله باشم باشم خسته ام
ریاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 13 فعلا ازدواج نکردم باهاش فقط عقدیم تصمیم گرفتم امشب همه چیو به بقیه بگم و نشون بدم اما مشکل اینکه میت ... عزیزم مطمئن باش ب همه بگی راه حل میزارن جلوتخانوادت پشت توعن حاملم باشی یک درصد نمیزارن با ادم دست بزن دار بمونی.. رابطه کامل داشتی؟ از جلوگیری چیزی استفاده نکردی؟
سونییییییی عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 768 عزیزم مطمئن باش ب همه بگی راه حل میزارن جلوت خانوادت پشت توعن حاملم باشی یک درصد نمیزارن با ادم دست ... از اونجایی که من ازش میترسیدم هرچی میگفت گوش میکردم وقتی رابطه خواست هم باید نه میگفتم فقط یکبار رابطه کامل داشتم باهاش نه اونموقع به فکرم نرسید خسته ام
ریاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 13 از اونجایی که من ازش میترسیدم هرچی میگفت گوش میکردم وقتی رابطه خواست هم باید نه میگفتم فقط یکبار راب ... حالا اشکال نداره امروز برو بیبی چک بخر مطمئن بشو بعد چه بچه داشتی چ نداشتی برو بگو