2777
2789
عنوان

یه لحظه میشه بیای

223 بازدید | 11 پست

دوستان من خیلی کم حرفم خیلی دیر ارتباط میگیرم با بقیه ولی سعی میکنم بی ادبی نکنم نهایت احترام رو نگه میدارم اگر کسی چیزی هم بخواد دریغ نمیکنم در حد توانم انجام میدم

ناراحتیم از اینه که حدود ۱ ماهه توی یک شرکت خصوصی کار میکنم کسی زیاد باهام حال نمیکنه یکی از روزها که داشتم در میزدم بعد از نیم ساعت در رو باز کردن و شنیدم که گفتن در رو روش باز نکنید بزارید بمونه پشت در... آخه من چه بدی کردم که باید این رفتار رو داشته باشن

icon ول کن بابا همون بهتر که تنها باشی به خدا با همکاران اصلا صمیمی نشو از رو تجریه میگم همشون بدون استثنا زیراب زنن جاسوس تشریف دارن

الهم صلی علی محمد و آل محمد والعجل فرجهم

دنیا همینه

یا باید بمالی

یاراهی که فکر میکنی درسته رو بری تا زرشناس و قدرشناست پیدا بشه

تنها بودن یه کابوس شومه، عزیزم نباشی کار دل تمومه                                                                       #پسر حاجی            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید شوخی کردن بعضیا فکر میکنن خیلی بانمک هستن

داداش شوخی چی کردن میگه نیم ساعت درو وا نکن

هنوز پشت درموندنو حس نکردی؟ ، باکدوم عقل شعوری اینطوری برخورد میکنن با ادما

چندتا عقده این معلوم نیس

داداش شوخی چی کردن میگه نیم ساعت درو وا نکن هنوز پشت درموندنو حس نکردی؟ ، باکدوم عقل شعوری اینطوری ...

من خواستم اذیت نشه و اینکه استارتر میتونست دوسه دیقه پشت در تحمل کنه بعد با آرومی درو باز کنه به هرحال بعضیا مشکلات و عقده روانی دارن و نمیفهمن چجور با بقیه درست و انسانی برخورد بکنن

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید

نمیدونم واقعا هر چی که بوده منو بدجور به هم ریخته

لزومی نداشت نیم ساعت وایسی دم در چند دقیقه بعد از در زدن به آرومی درو باید باز میکردی بعضیا حال ندارن بگن بیا تو میگن خودش میفهمه دیگه خودت رو اذیت نکن بعضیا شعور کافی ندارن

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید

در قفل بود من نمیتونستم بازش کنم همیشه یکی باید بیاد درو باز کنه

وا مگه دفتر کار نیست چرا باید در قفل باشه به هرحال خودت رو اذیت نکن اونا بی شعور بودن