2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گذاشتمشون توی یه کشو از یخچالم

پارسال توی تراس موندن همه پوک شدن حالم گرفت

ولی الان توی یخچالن اشلا خراب نمیشن

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
من گذاشتمشون توی یه کشو از یخچالم پارسال توی تراس موندن همه پوک شدن حالم گرفت ولی الان توی یخچالن ...

تا چند وقت میمونن

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

با پوست؟ میداری فریزر؟

اصلا تو فریزر نمیذارم

کم و ب اندازه بگیرید 

و  چون اغلب همه فصل پیدا میشه

تازه ب تازه استفاده کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من گذاشتمشون توی یه کشو از یخچالم پارسال توی تراس موندن همه پوک شدن حالم گرفت ولی الان توی یخچالن ...

چه جوری می زاری رنده می کنی یا همینجور سالم می زاری

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
تا چند وقت میمونن

دیگه اونجا توی یخچال میمونن تا وقتی که تموم شن بیرون نمیارمشون اثلا...توی یخجال بزارربمونن.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

برگای سیر رو جا کن و فقط اندازه ۱۰ سانت از ساقه رو بذار بمونه رو بوته، از ته کوتاه نکن

بذار تو محیط آشپزخونه، تقریبا ۲۰ روز بمونه، بعد خودت متوجه میشی خشک شده

هر بوته رو جدا بذار تو روزنامه و بپیچون و در آخر بذار تو دوتا نایلون و گره بزن بذار جامیوه ای یخچال

پارسال اینجوری سیر رو نگه داشتم و تا ماه پیش که تموم بشه یه دونه هم خراب نشد

چه جوری می زاری رنده می کنی یا همینجور سالم می زاری

همونحور سالم میزارم توی کشوی یخچال.البته فقط سرها رو..ساقه هاشون رو قیچی میکنم