2777
2789
عنوان

متاهلم ولی یه پسر ولم نمیکنه

881 بازدید | 41 پست

لطفا اگه میتونی راهنمایی کنید و توهین نکنید

من متاهلم ۶ ساله ازدواج کردم همسرمم مرد خیلی خوبیه زندگی خوبی داشتیم تا اینکه یه پسری تو محل کارم خیلی پافشاری کرد رو شروع رابطه با من و منم اصلا همچین ادمی نبودم و بارها واسم پیش اومده بود این چیزا ولی بعد مدتی نتونستم مقاومت کنم و باهاش وارد رابطه شدم تمام مدتم عذاب وجدان همراهم بود حتی چند بار کاتم کردم ولی باز انقدر پسره به هر دری میزد که دوباره باهاش اوکی میشدم اون پسر از اول حرفش این بود که من باید جدا بشم و با خودش ازدواج کنم حتی میگفت قبل طلاق فلان سرمایه ای که دارم به نامت میزنم هر شرطی بزاری قبول میکنم هر تعهدی بخوای میدم منم خودمم شرایط طلاق داشتم وضعمم خوبه حق طلاق دارم... رسید به جایی که من و راضی کرد طلاق بگیرم منم دعواهای الکی با شوهرم راه انداختم ولی متوجه شدم من اصلا دل تموم کردن این زندگی تحمل اینکه شوهرم ناراحت بشه دلش بشکنه ندارم خودمم نمیخوام دیگه بدتر ازین باشم نمیخوام بعدا کارما پس بدم دیدم من هیچوقت قبل این ماجرا ادم بدی نبودم هیچوقت به کسی بدی نکردم نخواستم بیشتر ازین غرق بشم تصمیم گرفتم هرجوری شده از پسره جدا بشم محل کارامون یکیه میخوام بیام بیرون از اونجا ولی تا پایان سال نمیتونم به خودشم که گفتم بهتره همچی فراموش کنیم..... اصلا گوشش شنوا نیست و میدونم دوباره این بار مثل سری های قبل به هر دری میزنه ولی من نمیخوام مثل دفعه های قبل دوباره سست بشم مخصوصا اینکه تا پایان سال محل کارمون یکیه

میشه لطفا هرکی تجربه ای داره یا دیده یا نظری داره محترمانه راهنمایی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

♡ اولا دوست قشنگم تو آزمایشی ک شدی مردود شدی و کارما رو حتما پس میدی

ولی بازم چون میخوای درستش کنی یه پله جلویی

زیاد استغفار کن سریع از اونجایی ک اونم هست بیا بیرون و کلا سعی کن بهش فکر نکنی

برات دعا میکنم خدا کمکت کنه

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

والا نشون ندادم از اول ول نمیکردیعنی یهو تموم نکنم؟

اگه یهو میتونی تموم کنی و میدونی که دیگه نمیاد طرفت آره تموم کن ولی فک کنم چون بیشترشون بخاطر اینکه زنه باهاش بمونه تهدید میکنن