2777
2789
عنوان

زنگ زدم فالگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 91 پست
تو تنهاییم همش میگم بخوابم میاد بالا سرم یا حتی تو دستشویی ترس نمیزاره راحت باشم 😢😢😢

واقعاتااین حد؟من آرزوم اینه جن ببینم ی بارساعت ۳نصفه شب بادامادمون و خواهربزرگم رفتیم تویه قبرستون توآبادی نشستیم سیب زمینی کباب کردیم داداشموبابام توماشین خودشونوخیس کرده بودن ولی خداییش آخراش خیلی صدایه زوزه سگ میومداونموقع بابام نمیذاشت سوارماشین شیم😀

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

همسرم از یه سید پرسیده بود گفت بود برم تد حمام تو یه ظرف مسی ادرار کنم و زیر دوش از بالای موهام بریز ...

وای من نمیدونم 😥😥

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شماره داره مي شه بدي 

باشه میدم اما قیمتش فکر کنم 30 یا40 تومنه ها اگه میخوای بدم

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

پس همیشه یک سنجاق میزارم کنارم 

یه سنجاق بزن داخل لباست نمیدونم کدوم نذریه ک درست میکنن جن حتمامیادسراغ اون نذری ک ازش بخوره یه بارواسه ماآوردن مادربزرگم سنجاق گذاشت توظرف غذا