2777
2789
عنوان

زنگ زدم فالگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 91 پست
حتماحتمابایدمینداختیش توی اب روان چون قفل داشته قفل و بیشترواسه بستن چیزی استفاده میکنن

هول شده بودم شدید. خواهر شوهرم میگفت کاش دور نمیداختیش الان بی مدرک نمیتونیم بگیم کار کی بوده. بعد این رابطم با خواهر شوهرم به هم خورده و یکی از جاریام که احتمال میدم همون باشه دیگه ندیدمش حتی عید هم نرفتم خونش 

من اعتقادی به جن ندارم اما خب میترسم شدییید 

اعتقادنداری چرامیترسی؟من خیلی راجب جن تحقیق کروم و چون مادربزرگم زندگیشون طوری بوده ک بیشترتوبیابون بودن کامل واسم تعریف میکردوکنجکاوی منوبیشترمیکردفک کن ساعت ۲شب فیلم تسخیرجن میدیدم ازنظرروحی خیلی بهم ریخته بودم تااینکه ی حاج عاقایی بهم گفت اگه دوباره جذبشون بشی مطمئنامیان اذیتت میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب یکی دیگشون زنگ زدم گفتم مجردم و خیلی زشت یه دعاکن خوشگل شم بیان منوبگیرن گفت بختتوبستن قایم کردن ت ...

خدایی این چرت و پرتا رو از کجا میارن 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

آخه میگن همینطوری با دور انداختن باطل نمیشه که 😞 باید باطل سحر بخونین . یا اینکه ببخشید جیش کنید ر ...

همسرم از یه سید پرسیده بود گفت بود برم تد حمام تو یه ظرف مسی ادرار کنم و زیر دوش از بالای موهام بریزم تا پایین ولی من انجام ندادم. هنوزم میشه انجامش داد؟ 

هول شده بودم شدید. خواهر شوهرم میگفت کاش دور نمیداختیش الان بی مدرک نمیتونیم بگیم کار کی بوده. بعد ا ...

سوره ی یاسین و بخون زیادمادربزرگم میگه موقعی ک چیزی دیدین و ترسیدین مثه سحروطلسم حتماسوره ی یاسین و مزمل بخون مخصوصاسوره ی مزمل

من تو تبریز یکی میشناسم تا حالا سه بار رفتم 80% حرفاش درست از آب دراومده

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

تلفني جواب مي ده 

نمیدونم چون من فقط حضوری رفتم 

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

اعتقادنداری چرامیترسی؟من خیلی راجب جن تحقیق کروم و چون مادربزرگم زندگیشون طوری بوده ک بیشترتوبیابون ...

باورت میشه شبا همسرم و بیدار میکنم پشت در دستشویی بشینه تا من برم و بیام؟؟ روزا که میره سر کار اصلا خواب ندارم از ترس