2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

176 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من دو هفته پیش توو هفته ۲۰ ام زایمان زودرس داشتم و دخملم رو از دست دادم🙁

الان روز شماری میکنم تا بتونم سه ماه طاقت بیارم و بعد اقدام کنم واسه بچه بعدی

کسی هست شرایط من رو داشته باشه ولی زودتر از سه ماه باردار شده باشه

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼

به نظر من جلوگیری کن حداقل 3،4 ماه تا رحمت ترمیم شه! بعد هم انشاالله زودی باردار میشی... اینبار حتما سرکلاژ کن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من جلوگیری کن حداقل 3،4 ماه تا رحمت ترمیم شه! بعد هم انشاالله زودی باردار میشی... اینبار حتما ...

اوهوم....

دکترم گفت اگر لازم شد باید این کارو بکنی

ولی انقدر میترسم که مبادا سرکلاژ هم جواب نده

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼
اوهوم.... دکترم گفت اگر لازم شد باید این کارو بکنی ولی انقدر میترسم که مبادا سرکلاژ هم جواب نده

متاسف شدم خدا صبر بده ببخشید مشکل خاصی داشتین یا یهو زایمان کردین 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
متاسف شدم خدا صبر بده ببخشید مشکل خاصی داشتین یا یهو زایمان کردین 

ممنونم عزیزم🙁

همه چی خوب بود

ی چند روزی درد و ترشح داشتم

دردم زیاد میشه میرم بیمارستان که سرکلاژ کنم اماده عمل که میشم کیسه ابم پاره میشه و....

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼
اوهوم.... دکترم گفت اگر لازم شد باید این کارو بکنی ولی انقدر میترسم که مبادا سرکلاژ هم جواب نده

جواب میده عزیزم! استراحت میکنی لازم شد هپارین هم میزنی... که البته دکترت شاید بگه لازم نیس

ولی خاله من این کارو بعد 6تا سقط و ی زایمان زودرس انجام داد، یه نی نی سالم دنیا آورد

تازه دکترش گفت دیگه باردار نمیشی، ولی بعد6سال ناخواسته حامله شد این بار سرکلاژم نکرد فقط یه روز درمیون هپارین میزد... الان 10ماهشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
جواب میده عزیزم! استراحت میکنی لازم شد هپارین هم میزنی... که البته دکترت شاید بگه لازم نیس ولی خاله ...

ببخشید خاله شما نمیدونی زایمان زودرسشو خونریزی کرده یا دردش گرفته؟

ع
ممنونم عزیزم🙁 همه چی خوب بود ی چند روزی درد و ترشح داشتم دردم زیاد میشه میرم بیمارستان که سرکلاژ ...

دردت چجوری بود منم مثل تو شدم ! زیر دلم یه دردی میومد و میرفت رفتم سنو گفت کیسه آب اومده پایین 

ع