2777
2789
عنوان

اولین پیام ازطرف شوهر چان

| مشاهده متن کامل بحث + 22341 بازدید | 589 پست
نه تو این ۷ سال ی چشم اشکه ی چشم خون

😔😔😔😔عزيز دلم 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

اولین پیام بعد بله برون بود

فردا طهرش اس داد که سلام خانم خوبی؟

اذان ظهره بفرمایید نماز اول وقت

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارا برام خنک بازیا نمیدونم چرا😕اهل دل و قلوه دادن نیستم بسیار جدی به حدی که تا حالا به شوهرم یه عزیزم نگفتم 😕

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام  ببخشید اشکالی نداره به گروه ... دعوتتون کنم  . 

فوقع ما وقع پس شد آنچه شد😂😂😂

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
برمیگرده ب سال ۹۰،یادم نیس دیشب شام چی خوردم چ برسه ب پیام ۷سال پیش😁

واقعا؟

منم ۹۰ بودم

پرینت اولین پیامارو داریم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
روي قرآن برام نوشت ان شالله در پناه اين كتاب مقدس زندگي خوبي داشته باشيم. اما حيف...

چه قشنگ...

چرا حیف؟؟؟؟؟

امتیازبدین http://limage.ir/%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d9%84%db%8c%d9%85%d8%a7%da%98/?contest=photo-detail&photo_id=2896

اولین پیام نوشت شما؟😑

آخه بهم شماره داده بود😁

منم گفتم مگه تاحالا به چن نفر شماره دادی که منونشناختی😐

گفت بجون خودم فقط به تو😰😆

و اینگونه بود که ازسال ۸۹نازکشیدن آغاز شد و هنوز ادامه داره...😋😋😋😋

امتیازبدین http://limage.ir/%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d9%84%db%8c%d9%85%d8%a7%da%98/?contest=photo-detail&photo_id=2896

هروقت یادم میفته کلی به خودم بد وبیراه میگم

من وهمسرم سنتی ازدواج کردیم قبل عقد برام یه پیام داد دررابطه بامیلاد امام بود ازاین متنی ها منم جوابشو ندادم ذهنیتم این بود که هنوزعقدنکردیم😥

بعد از عقدمونو یادم نیست ولی اولین پیامش بعد از بله دان من و بعد از اینکه شمارمو گرفت شب بخیر خوب بخوابی

فرداش هم پیام داد سلام صبح بخیر

دیشب خوب خوابیدین؟😐😐

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦