2777
2789
عنوان

کسی لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 152 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مممنون عزیزم بعد اینکه رو زبان حساسن؟ یعنی باید یاد بگیری و بفهمی که چی میگن؟

بستگی داره لر کجا باشم من خودم بختیاریم طرف لرستان زیاد متوجه نمیشم یعنی کلمه یکیه ولی گویشش کاملا فرق داره اونا غلیظ حرف میزنن باید توی ذهنم مرور کنم تا بفهمم چی گفتن

ما عروس شیرازی و بوشهری داریم بوشهری که زبونشون لریه

اما شیرازی وقتی میاد ما باهاش فارسی حرف میزنیم

هرچی هم میگیم بین هم براش ترجمه میکنیم

کلا اوکی هستن

شما بیشتر روی خانواده طرف تمرکز کن ما هم خانواده خوب داریم هم بد

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

نه عزیزم زبان لری یه نوع گویش از فارسی و اصلا سخت نیست

یعنی به راحتی میشه فهمید که چی میگن.مثل زبان ترکی و کردی یه زبان جداگانه واسه خودش نیست که قبلش باید اموزش دید

تمام راه ها به تو ختم میشوند حتی آنهایی که برای فراموش کردنت پیموده ام...
وای عروسیا واقعا کمترین دعوتی ۱۰۰۰ نفره😂

هره والا اوسه سی مو حرف اِدرارِن سیچه هُمسا کُکِ مش سلطون که اووه خورزمار بتی دا دوانه نخواستینه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

لری نسبت به بقیه به فارسی نزدیکتره و فهمش راحتتره

ولی خب در کل رو زبان حساس نیستیم کسی بلد نباشه باش فارسی حرف میزنن

خب ببین عزیزم ما طوایف مختلف داریم تیره های مختلف داریم هفت لنگ و چهار لنگالان خود من چهار لنگم ولی ...

ه دختر د لرسو کل روستایا تیه سوزن و پوس اسپی چی برف لربختیاریو خو ه منی د آلمان اوردیشونه اما ت استان فارس ونو تیاشو کالن

چنی تنوع داریم😂✨️

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

ه دختر د لرسو کل روستایا تیه سوزن و پوس اسپی چی برف لربختیاریو خو ه منی د آلمان اوردیشونه اما ت است ...

هره به قرآن ایمانه بنن ته یک بگونه تو کر کینی تو دوور کینی هه اگو مو هونه نیشناسم

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

با غریبهها خیلی مهربونن. عروس و دامادشون را تا آخر عمر روی سرشون میذارن. ولی با افراد خانواده خودشون به خصوص جنس مونث اینطور نیستند. همسرشون، چون یه روزی بهشون سر سفره عقد جواب مثبت داده تا ابد باید بسوزه و بسازه. بیشتر برای بچه های مردم پدری میکنن تا بچههای خودشون. بهتره لر با لر ازدواج کنه که فرهنگهاشون بهم نزدیک باشه.

مرسی عزیزم شما رو چیا حساسید چه مسائلی؟

منظورت رو میشه واضح تر بگی ؟ آخه نمیدونم منظورت آداب ورسومه یا چیزای دیگه ...

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

هره والا اوسه سی مو حرف اِدرارِن سیچه هُمسا کُکِ مش سلطون که اووه خورزمار بتی دا دوانه نخواستینه

وای دقیقا من تو تهران میبینم دعوتی ۱۰۰ ۳۰۰

بعد اینجوریم که والا اونجا فقط همسایه ها خودشون ۳۰۰نفر میشن

نه عزیزم زبان لری یه نوع گویش از فارسی و اصلا سخت نیست یعنی به راحتی میشه فهمید که چی میگن.مثل زبان ...

توخوت لر هیسی؟

اوهوم خیلییی اونا بیشتر به کردا میخورن بنظرم لر واقعی ماایم اونا ترکیبی هستن (به کسی بر نخوره نظر شخ ...

عزیزم لر در جغرافیای بزرگی ساکنه طبیعیه گویش و پوشش متفاوت باشه ، لر بزرگ یعنی بختیاری ممسنی کهگیلویه که خودشون سه چهار استان ساکنن پوششون شبیه هم

تازه ما زبونمون یکیه لری لرستان فرقی ندارن اما غلیظ بیان میکنن کلمات رو

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...