2777
2789
عنوان

کسی لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 152 پست
با غریبهها خیلی مهربونن. عروس و دامادشون را تا آخر عمر روی سرشون میذارن. ولی با افراد خانواده خودشون ...

بیشتر برای بچه های مردم پدری میکنن😂😐؟؟؟ربطی ب قومیت نداره هرکسی تو هرجایی از دنیا همیشه اولویتش با خانواده خودشه زن و بچه خودش این حرفا رو از کجا میارید😂بعدشم توی فرهنگ لری زن اونقد باارزشه ک نصف قهرمان های لر زنن ما تو منطقه خودمون کلی خانِ زن داشتیم کلی فرمانده و تفنگچی زن داشتیم ک خودمون بهشون میگیم کِلانتَر زِ (زن)

بعد میگی میسوزن و میسازن میدونی اگمردی ب زنش خیانت کنه برادرای خانم چ بلایی سر مرد میارن؟ همین چند وقت پیش ی زن لر گچساران سر شوهر خائنش رو برید هرچند کار اشتباهیه ولی خواستم بهت بگم تفکرت اشتباهه

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

هره به قرآن ایمانه بنن ته یک بگونه تو کر کینی تو دوور کینی هه اگو مو هونه نیشناسم

😂🤣🤣🤣🤣اولین جمله ای که لرا وقتی بهم میرسن میگن:تو کر کینییییی، تو دودر کینییییی

تمام راه ها به تو ختم میشوند حتی آنهایی که برای فراموش کردنت پیموده ام...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂🤣🤣🤣🤣اولین جمله ای که لرا وقتی بهم میرسن میگن:تو کر کینییییی، تو دودر کینییییی

تابستون رفته بودم عقد پسرخاله پدرم اونجا خیلی آدم زیاد بود با این که عقد بودش ولی ... لباس محلی تنم بود دیدم کشیده شدم سمت یه خانم سن دار چهار تا ماچ آبدار کرد منو گفت روله نوک خدا بت تو دوور کینی منم بش گفتم سلامت بویی بُتی مو دوور فلانی ام

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

تابستون رفته بودم عقد پسرخاله پدرم اونجا خیلی آدم زیاد بود با این که عقد بودش ولی ... لباس محلی تنم ...

تش بکارت 🤣🤣اول بوس میکنن بعد میگن کی هستی

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

تابستون رفته بودم عقد پسرخاله پدرم اونجا خیلی آدم زیاد بود با این که عقد بودش ولی ... لباس محلی تنم ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای حالا تو خوبه تو عروسی این اتفاق واست افتاده، من تو بازار جلو رفیقامممم

طرف صورتمم اینقدر بوسیده بود یه سمت صورتم ارایشش پاک شده بود

تش بکارت 🤣🤣اول بوس میکنن بعد میگن کی هستی

وی دده ما هِشت بگویم هره یا نه سرعت عملس زیاد وی

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

اداب و رسوم

خیلی تعصبی ن عزیزم اما خب حفظش کردیم تا حدود زیادی هنوز لری میرقصیم( رقص خرم آبادی لرستان برای ماعه ک ی مقدار شبیه ب کردیه و دستمال بازی بختیاری ها و بویر احمدی ها)وتو عروسیا وحنابندونا لباس محلی میپوشیم و....اما زبان لری جدیدا داره شبیه ب فارسی میشه طوری ک من وقتی قدیمی ها صحبت میکنن خوب نمیتونم بفهمم

درکل توی فرهنگمون مهموان نوازی و مهربون بودن با غریبه ها هست

خواستی عکس لباس محلی هم توی تاپیک بزارم برات✨️

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

🤣🤣🤣🤣🤣وای حالا تو خوبه تو عروسی این اتفاق واست افتاده، من تو بازار جلو رفیقاممممطرف صورتمم اینقد ...

حالا این خاله خانمی که منو بوسیده بود آخر شب با ما اومد خونه بابابزرگم رفت دندوناشو بسوزه بعد قیافه من :)))))

حالا این خاله خانمی که منو بوسیده بود آخر شب با ما اومد خونه بابابزرگم رفت دندوناشو بسوزه بعد قیافه ...

😂😂😂😂اصلا با خاطره ای که تعریف کردی تمام خاطرات منم زنده شد

😂😂😂😂اصلا با خاطره ای که تعریف کردی تمام خاطرات منم زنده شد

عزیزی بِووُم

اداب و رسوم

ببین عزیزم هرجایی یه رسم خاص داره

اما کلیت اینکه نود درصد خرجای عروسی با داماد

حتی شیرینی خورون که خونه عروسی تمام وسایل غذا گوشت برنج حتی رب و روغن هم خانواده داماد میبرن

سمت ما چیزی به نام عقد و عروسی توی خونه دیگه نیست متاسفانه ، همه تالار

حتی یکی رو میشناسم وضع مالی خیلی بدی داشتن بهترین عروسی واسه پیرسون گرفتن تالار مجلل گروه دف نوازی خواننده همه چی تموم بهترین آرایشگاه

یعنی خواستی ازدواج کنی از اول زیاد خرج کن نمیتونن چیزی بگن

جهیزیه هم منطقه به منطقه فرق داره حساس نیستیم

وسایل بزرگ و فرش و میل اینا با داماد

گاهی داماد خودش همرو مسخره عروس فقط وسایل آشپزخونه و رخت خواب و اینا میبره

دختر عموها خودم جهیزیه کامل از خودشون بردن سه سال پیش دوتاشون ازدواج کردم هر کدوم دو میلیارد و صد تقریبا جهاز خریدن اما خونه پسر حتما حتما باید کامل از خودش باشه

مهریه هم بالا میزنن ۳۱۴ تا بعضی ۲۱۴ تا

.....

دیگه رسم یلدا و عید و اول مهر و اینا حتما برای عروس باید لباسای اون فصل و طلا ببرن

کلا اومدی بینشون سخت گیر و مهربون باش

چون خودمون خون گرمیم از آدمی که خودشو میگییره بدمون میاد

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

بیشتر برای بچه های مردم پدری میکنن😂😐؟؟؟ربطی ب قومیت نداره هرکسی تو هرجایی از دنیا همیشه اولویتش با ...

منظورم این هست که، اولویتشون خانوادشون نیست، غریبههاست. برای بچه های مردم و اطرافیانشون چیزهایی را میخرن که برای بچههای خودشون نمیخرن.بعد همه میگن وای فلانی چقدر دست و دلبازه.این دست و دلبازیشون برای اعضای خانوادشون گرون تموم میشه. از نزدیک میشناسیم، یه مورد دو مورد هم نیستن. اتفاقا از خوانین هم هستن. در ضمن، من حرفی از خیانت نزدم.

منظورم این هست که، اولویتشون خانوادشون نیست، غریبههاست. برای بچه های مردم و اطرافیانشون چیزهایی را م ...

گفتید باید بسوزن و بسازن منم خیانت برات مثال زدم

خداروشکر هیچوقت همچین چیزی رو ک میگی تجربه نکردم توی اطرافیان هم ندیدم هرکس برای خانواده خودش بهترین رومیخواد و برای خانواده خودش تلاش میکنه

دست ودلباز بودن ک آره هستیم اما اینکه از خانواده خودمون بزنیم واس دیگران خیلی حرف عجیبی بود برام حقیقتش