2777
2789
عنوان

ترس از تنهایی

101 بازدید | 16 پست

من ناراحتی اعصاب دارم افسرده ام و دارو میخورم خواستگار دارم ولی خودم اگاهم که نمیخوام ازدواج کنم مامانم میگه اگر ازدواج نکنی خواستگارات تموم میشن دیگه نمیاد فرصتات از دست میدی ترس از بیشوهری تو دلم انداختن از طرفی من میدونم نیاز به کمک تخصصی دارم دکتر خوبم پیدا نمیشه همش روانشناس نسخه پیش کلیشه ای میان فشار روانی زیادی بخاطر خواستگار تو وجودم انداختن شما بگید اگر خوب باشه پسره ازدواج کنم یا نکنم اصلا راه بدم خواستگار یا نه

خب تعلل نکن سریع برو سراغ کارای درمانت

برو اول اصلا مطمئن شی مشکلی داری یا نه

همزمانم ازدواجتو پیش ببر

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم اگاهم میدونم ازدواج بدترش میکنه

میتونی مدت طولانی نامزد باشی اگر دیدی بدتر شدی بهم بزن قبل عقد

اخه تاپیکا قبلیت دنبال دوست پایه بودی شاید شوهر پایه حالتو خوب کنه

استارتر شما اوّل هرچیز پی درمان باش

به کتفت نباشه

هرکس هرچی میخادبگه..بندگان خدا همیشه حرفی واسهٔ گفتن دارن..به قول گفتنی..بلانسبت..نشخوار دهان آدمیزاد دوتاس یکی حَرفه یکی آداس(آدامس)

روزی که روانشناس بهت گفت و نوشت و امضا کرد داد دستت که از نظر عصبی و روانی فول اوکی هستی ...فرداش میری پی زندگیت..زودتربشه دردسر ایجاد میکنه...کاش رحم آدمها بهم بیشتر میبود...

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
استارتر شما اوّل هرچیز پی درمان باشبه کتفت نباشه هرکس هرچی میخادبگه..بندگان خدا همیشه حرفی واسهٔ گفت ...

حرفات خیلی ارومم کرد اما میگن اگر بخوای منتظر باشی تا خوب بشی فرصت هاتو از دست میدی این اذیتم میکنه

سرعتی برقی جنگی اصن جواب نمیده عزیزکار روح و روان آدمیزاد بیشتر از هرچیز زمان میخاد

اره میدونم زمان میخواد ولی خیلی زمان میبره تا دکتر پیدا بشه و این حالم بدتر میکنه