2821
2789
عنوان

کاهش وزن

88 بازدید | 10 پست

چه کارایی انجام دادین برای کاهش وزن؟؟؟

بجز باشگاه چون باید وقت داشته باشی🥲

چند کیلو بودین چند کیلو شدین؟؟؟

چقدر طول کشید؟؟

از آنجایی که نمیتوانیم به بعضی ها بگوییم:تو یک احمقی میگوییم:البته این نظر شماست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن کالری شماری و حذف قند مصنوعی پ رژیم پر پروتئین تاثیر داره

کلی برنامه کالری شمار هست

هرکدومم یه عدد تفاوت میدن نمیدونم کدومش واقعیه کدومش کم یا زیاد🥲

از آنجایی که نمیتوانیم به بعضی ها بگوییم:تو یک احمقی میگوییم:البته این نظر شماست...

قند و شیرینی جات کامل حذف کردم پیاده روی زیاد داشتم خیلی روزی ۱ ساعت نیم اینا لابد باید تحرک زیاد با ...

چطور کالری شماری کردی

با این برنامه های کالری شمار مثل بشقاب و....؟؟؟

اگه اینا بود از کدوم برنامه استفاده کرد؟؟

کلی برنامه کالری شمار هستهرکدومم یه عدد تفاوت میدن نمیدونم کدومش واقعیه کدومش کم یا زیاد🥲

فیبو شنیدم خوبه

ولی خب باز بدون ورزش همه اینکارا تاثیرش کمه🥲

لطفا برای حاجت روا

فیبو شنیدم خوبه ولی خب باز بدون ورزش همه اینکارا تاثیرش کمه🥲

خیلی پیاده روی کردم در حدی که پا درد شدید میگیرم الان ولی هیچی به هیچی🥲

خیلی پیاده روی کردم در حدی که پا درد شدید میگیرم الان ولی هیچی به هیچی🥲

ورزش و رژیم مکمل همن این بدون اون اونم بدون این نمیشه که

اگه هر دو رو با هم انجام دادی و نتیجه نگرفتی آزمایش انجام بده چون دوستم که تنبلی داشت خیلی دیرتر وزن کم میکرد

لطفا برای حاجت روا

ورزش و رژیم مکمل همن این بدون اون اونم بدون این نمیشه که اگه هر دو رو با هم انجام دادی و نتیجه نگرفت ...

باور کن چکاپ کامل انجام دادم هم ازمایش هم سونو همه چیییی

ولی گفتن هیچ مشکلی نیست تنبلی هم نداشتم

البته ب خاطر ریزش مو چکاپ انجام دادم ولی خب در کل گفتن مشکلی نیست

2824
2823
2791
2779
2792