2777
2789
عنوان

بیایید

104 بازدید | 19 پست

سلام دوستان دیروز رفته بودم عروسی همین طوری ک داشتم میرقصیدم با زن عموم 

زن برادر زن عموم داره فیلم میگیره ازم به نظرتون دلیلش چی بوده؟ اینم بگم زن عموم با هر کی میرقصید اون خانم فیلم میگرفت میفرستاد تو واتساپ در ضمن اون خانم 5تا پسر مجرد داره

وا خب میگفتی بش اگه نمیخواستی یه داد و بیدادی🔫💣چیزی😆

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چه طوری بهش میگفتم

میگفتی زن عمو جان لطفا فیلم منو نگیر من نمیخوام تو فیلم بیفتم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

نگران نباش عزیزم چند وقت دیگه فیلم رقصت رو توی شبکه های اجتماعی یا سایتهایی .. میذارن !! نمیدونم واسه چی  میزبان اجازه میده  تو عروسی فیلم و عکس گرفته بشه ایم  رسم کاش از جامعه ما بیفته .. دوست من عکسش رو گذشاته بود توی تلگرامش یه نفر برش میداره میزنه تو سایت سک   س و فیلم و صیغه .. بدبختی کشید تا تونست از تو اینترنت با پلیس فتا جمعش کنه 

2790
2778
2791
2779
2792