dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3941 عنوان کنکور 213 بازدید | 10 پست منبع زیست به جز ای کیو و سطح بالاتر از ای کیو چی پیشنهاد میدید دوستان ؟نظرتون درباره آزمون ها رو هم بگید کدوم بهتره ممنونم نکته تست هم اگر دیدید بگید کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋 1404/11/03 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7848 پینوکیو خوبه از آیکیو بهتره بنظرم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 1411 استاد عمارلو خودش دبیر سطح بالاییه (یعنی زیاد از پایه درس نمیده)دو تا کتاب هم داره که سطحشون بالاست یکی دیاکو تست اون یکیم یادم نمیاد اسمشو `_` ولی چون میدونم خودشون استاد خوبین بهت پیشنهادش میکنم جاست تستش هم محشره
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3941 پینوکیو خوبه از آیکیو بهتره بنظرم ممنونم قشنگم ❤ کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3941 استاد عمارلو خودش دبیر سطح بالاییه (یعنی زیاد از پایه درس نمیده)دو تا کتاب هم داره که سطحشون بالاست ... وای دمت گرم درصدهام بین ۴۰ ۵۰ باشه با ایشون به ۷۰ اینا میرسم به نظرتون همراه با تلاش خودم ... کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
aram1s عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 374 اگه ای کیو رو کامل زدی دیگه کتاب تست رو ول کن کلا فقط ازمون بزن و کتابای ازمونی
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 1411 وای دمت گرم درصدهام بین ۴۰ ۵۰ باشه با ایشون به ۷۰ اینا میرسم به نظرتون همراه با تلاش خودم ... بله دقیقا میرسی اتفاقا خیلی از شاگرداشون اینجوری رسیدن اسم اون یکی کتاب هم هزارتست بود الان یادم اومد
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3941 بله دقیقا میرسی اتفاقا خیلی از شاگرداشون اینجوری رسیدن اسم اون یکی کتاب هم هزارتست بود الان یادم اوم ... وای خدا خیرت بده واقعا ممنونم عزیزم ❤😘🤝 کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 1411 وای خدا خیرت بده واقعا ممنونم عزیزم ❤😘🤝 خواهش میکنمهمیشه به سوالای دوستان کنکوری جواب میدم هم توی تاپیکاشون هم تو تاپیکای خودم آرزوم بود اینکار وقتی کنکوری بودم
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3941 خواهش میکنمهمیشه به سوالای دوستان کنکوری جواب میدم هم توی تاپیکاشون هم تو تاپیکای خودم آرزوم بود این ... چقدر تو مهربونی قشنگم بوس بهت 😘❤🥺 کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3941 اگه ای کیو رو کامل زدی دیگه کتاب تست رو ول کن کلا فقط ازمون بزن و کتابای ازمونی ممنونممم❤❤ کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋