2777
2789

دوستان من چله میگیرم نایب میشم و برای حل مشکلات وآرامشتون قرآن میخونمو زیارت عاشورا وختم صلوات انجام میدم باهزینه خیلی کم باردارم هر کی خواست به من بگه ممنون خواهران روستا زندگی میکنم و غیر این کار چیزی بلد نیستم حمایتم کنید اگه میتونید عزیزان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من برای سنگین ترین گره ای که توی کارم افتاده بود و آبرومدر خطر بود چله برداشتم و بطرز معجزه آسای ...

توضیح میدی منم برا جمع شدن ابرو میخوام بخونم طوری که مث معجزه حتی اسمم یادشون نیاد

ساده خوندی یا صد لعن

توضیح میدی منم برا جمع شدن ابرو میخوام بخونم طوری که مث معجزه حتی اسمم یادشون نیادساده خوندی یا صد ل ...

نه نیت کردم چهل روز پشت سرهم خوندم هر روز از امام حسین میخاستم کمکم کنه وکرد...

شماهم از امروز روز تولدشه شروع کن ان شالله جواب میگیری

منم دوباره برداشتم به نیت گره گشایی

زیارت عاشورا خود معجزه اس من خودم ازش حاجت سخت گرفتم . البته چله حق شناس برداشته بودم.

بنظرت مثلا کسی دوتا یه چند تا حق شناس برداره حاجت میگیره

یعنی حق شناس بخونم؟

حاجتت چی بود

بنظرت مثلا کسی دوتا یه چند تا حق شناس برداره حاجت میگیره یعنی حق شناس بخونم؟حاجتت چی بود

اره بخون .

من حاجتم خیلی محال بود . عین معجزه بود یعنی در حالت عادی اگه قابل گفتن بود ممکن بود بقیه مسخره کنن بگن امکان نداره ولی قربون امام حسین برم که برام معجزه کرد😍

اره بخون . من حاجتم خیلی محال بود . عین معجزه بود یعنی در حالت عادی اگه قابل گفتن بود ممکن بود بقیه ...

چشمممم میخونم حتما

مثلا معجزه در حدی که دیکه حتی دوس پسر قبلیم منو رفتارم و... یادش نیاد؟

چه خودش چه دوستاش؟

چشمممم میخونم حتما مثلا معجزه در حدی که دیکه حتی دوس پسر قبلیم منو رفتارم و... یادش نیاد؟ چه خودش چ ...

اره عزیزم .

این چیزا برای خدا که کاری نداره

یه جوری دغدغه هاتو حل میکنه که اصن خودتم یادت بره یه زمانی ناراحت این مسائل بودی

اره عزیزم . این چیزا برای خدا که کاری نداره یه جوری دغدغه هاتو حل میکنه که اصن خودتم یادت بره یه زما ...

وایییی دقیقا

میگن حتما باید برای یک حاجت باشه دروغ میتونی هزار تا باهم بگی

و من میخوام ی عده از زندگیم حذف بشن

ی عده ام خوب باشیم باهک