2821
2789

یکساله؟ اون نهایتا بتونه راه بره جلف چیه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی میره اونجا میز تلویزیون لم میده رو میز بخاری رو دست کاری میکنه در کابینت هارو کنده از بس زدشون ...

ما به اون نمیگیم جلف میگیم زلزله پسر منم دو سالشه باهاش حرف میزنم قانع میشه البته بچه شما زلزله تره هیچی نگو لذتشو ببر پسر بزرگ من ۱۱ سالشه خیلی بلا بود الان اقاشده کلی کمکمه

ما به اون نمیگیم جلف میگیم زلزله پسر منم دو سالشه باهاش حرف میزنم قانع میشه البته بچه شما زلزله تره ...

خانم حالیش نمیشه میگیرمش خودشو میزنهجیغغ میزنه ولم کن بعد یطوریش بشه مادرشوهرم میاد میگیرش میبرش سمت خودش تو بلد نیستی بچه داری کنی

خانم حالیش نمیشه میگیرمش خودشو میزنهجیغغ میزنه ولم کن بعد یطوریش بشه مادرشوهرم میاد میگیرش میبرش سمت ...

ای بابا بذار بچه ازاد باشه وقتی براش خطر داشت با یه بازی حواسشو پرت کن به مادرشوهرت یا هیچ کس دیگه ربطی نداره

ای بابا بذار بچه ازاد باشه وقتی براش خطر داشت با یه بازی حواسشو پرت کن به مادرشوهرت یا هیچ کس دیگه ر ...

هرکار میکنم کار خودشو میکنه خب همین دیگه میاد بچرو میبره معلوم نیس چی بخورد بچم میده دلدرد میشه زر زر میکنه میارش سرما میخوره میگه خودت کردی

2823
2791
2779
2792