2777
2789
عنوان

نفس روحانی دارم

132 بازدید | 19 پست

اصلا خیلی برام عجیبه ولی هروقت دلم میشکنه یا واقعا چیزیو میخوام همون میشه

ن که حالا تو زندگیم ب همه چی رسیده باشما ولی خیلی جاها حضور خدارو حس کردم

مثلا ی جایی بود نمیخواستم برم از اونور خانوادم اصرار ک حتما باید بیای منم بهونه ای نداشتم یهو بهم پیام دادن ک باید بیای کشیک

یا ی چیزیو خریده بود یکی از نزدیکام من گفتم کاش میشد پسش بدی این برات خوب نیست همون لحظه پیام اومد ک خریدتون از طرف سایت کنسل شده شماره کارت بدید پولو برگردونیم

یا مثلا سال کنکورم علی رغم اینکه ماه های اخر کلا ول کرده بودم دعا کردم گفتم من این رشته رو قبول شم حتی اگه صلاحم توش نیست همینم شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خدا دوستون داره منتظر نتیجه یه کاری هستم با دل پاکتون دعا کنید من قبول شم حتی اگه به صلاحم نیست 🥹🦋🩵

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

چون به قولی تلقین تونم قوی خیلی کارایی بیشتر شده ✅

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

دعا کن من باردار شم ممنون

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

برای منم اینطوریه داشتم میخوابیدم کفتم خدایا میشه فردا برف بیاد یهو صبح مامانم بیدارم کرد داره برف میاد

یا مثلا میگم چقدر هوس آش کردم دو ساعت بعد زنگ خونمونو میزنن نذری میارن

یا گفتم خدایا یعنی میشه منم همون دانشگاه داداشم قبول شم برم فبان مکان سرویس دانشگاه رو سوار شم همینطور شد

قشنگ حضور خدارو تو زندگیم حس میکنم یه چیزایی واقها شاید حتی غیر ممکن بوده ولی خدا شدنیش کرده