2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

52 بازدید | 7 پست

ممکنه کیت اصلا زمان تخمک گذاری رو مشخص نکنه و همیشه منفی بشه؟

من 12 هرماه دمای بدنم بالا میره و دل درد شدید پری دارم و مطمئنم زمان تخمک گذاریمه اما امروز که دهم سیکلم هستش اما حتی مشکوک به تخمک گذاری هم نشون نداد چطوریاس این😞😞😞

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

نترس شاید کمی دیرتره ،،،منم چهار روز قبل تخمک گذاریم علایمشو داشتم در ضمن دما بدنمم افت کرد من روز 19سیکلم تخمک گذاریم بود و پریودمم 33تا35روزه است

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
نترس شاید کمی دیرتره ،،،منم چهار روز قبل تخمک گذاریم علایمشو داشتم در ضمن دما بدنمم افت کرد من روز 1 ...

نمیدونم این ماه اولین باره میخوام اقدام کنم میترسم اصلا تخمک گذاری نداشته باشم😕

من دوره هام28-30 روزه هستش

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ماه اولمه چنددروز از اقدامم میگذره

ایشااله که همین ماهو بارداری و میای خبر تست مثبت بارداری تو میدی😙😙😙

ایشااله که همین ماهو بارداری و میای خبر تست مثبت بارداری تو میدی😙😙😙

فدات عزیزم همچنین

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
فدات عزیزم همچنین

قربونت عزیزم