2777
2789

استارتر عزیز با عرض پوزش این کامنت مربوط به شما نیست لطفا نخونید🙏🌸

@نازلیییییی_۲

مهریه چه ربطی به دیه داره؟ شما گفتید دیه به زن میرسه اون که به زن میرسه مهریه س نه دیه

بعد مگه تو قانون مهریه خاصی برای زن در نظر گرفتن؟

قانون تعیین کردن ارث دختر نصف، دیه نصف، ارث زن یک هشتم

مگه تو قانون تعیین کردن مبلغ مهریه چقدر باشه اینارو جبران کنه؟ اصلا چرا این باید اونارو جبران کنه؟؟؟ چرا هر چیزی جای خودش نباشه؟

شاید زنی مهریه نداشت شاید مهریش یه سکه بود تکلیفش چیه؟؟

شاید شوهرش اموالی نداشت به عنوان مهریه به زنش برسه چرا دیه شوهرش باید یک هشتمش به زن برسه؟

زن مجرد چرا دیه ش نصفه؟ مرد مجرد چرا دیه ش دو برابره؟

جنین پسر چرا دیه ش دو برابر جنین دختره؟

جوابی داری برای اینا؟؟؟

@نازلیییییی_۲

زن قانون برابر میخواد نه لطف مرد! خونه به اسم زنشون زدن؟ لطف کردن چون میتونستن نزنن! باید قانونی برای زن باشه نه اینکه چشمت به مرد باشه ببینی یه چیزی میخره چیزی ازش بنامت میکنه یا نه! کرد لطف کرده نکرد هم قانونی نیست حقت رو بگیره عین یه برده باید چشمت به کَرَم شوهرت باشه

یه خانم رو میشناسم بالای شصت سالش بود که شوعرش مرد شوهره چند سال زمین گیر بود زنش ازش پرستاری میکرد به شوهرش گفته بود خونه رو بنامم بزن نزده بود بعد مرگ شوهرش آواره خونه برادراش شد بعد چند ماه دق کرد و مرد

اگه مثل زنهای اروپا دستش تو جیب خودش بود تو این همه سال جای کلفتی بی مزد و مواحب کار میکرد یه سرپناه برای خودش میخرید

اگه قانونی به نفعش بود احتیاج به التماس کردن به شوعرش نداشت که تهش بگه بنامت نمیزدم اون زن زیر شوهرش لگن میزاشت

اتفاقا اینو درست گفتی خدا به آدم عقل داده اما متاسفانه تو آکبند نگهش داشتی دست نخورده به خدا تحویلش بدی

راستی زنهای اروپا چقدر بدبختن آرزوشون قوانین اینجاس🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز با عرض پوزش این کامنت مربوط به شما نیست لطفا نخونید🙏🌸@نازلیییییی_۲ مهریه چه ربطی به د ...

ببین من همسرم وکیله خودم فلسفه خوندم خیلی هم دغدغه دینی داشته و دارم.تا دلت بخواد سر این چیزا با هم بحث علمی کردیم.آدمی نیستم که همینطوری یه چیزی رو قبول کنم یا عین طوطی تکرار کنم.

تهش به این نتیجه رسیدم که قانون مثل خط کش میمونه.اگر دقیق و یکسان نباشه سنگ رو سنگ بند نمیشه

نمیشع برای یه مورد اینطوری که شما مثال زدی قانون جدا نوشته بشه

در قانون اسلام مرد نان آور خانواده اس و ادامه دهنده نسل یک خانواده.بله تو زندگی الان ما ممکنه این ادامه دهنده نسل بی معنی باشه و اصلا بهش بخندیم.ولی این بوده در فرهنگ ما و همچنین در فرهنگ اسلام

این چیزا در طی سالیان سال تغییر کرده ولی نمیشه به خاطر عرف قانون رو تغییر داد

همونطور که گفتم تو اون تاپیک فرهنگ ما هم در مورد مهریه کاملا غلطه.مهریه شده یه چیز بیخود اونم فقط موقع طلاق.اصلا کارکرد مهریه این نیست در واقع

ما فرهنگ و رسوممون تو زمینه ازدواج خیلی غلط داره که نمیشه یک شبه درستش کرد

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

@نازلیییییی_۲ زن قانون برابر میخواد نه لطف مرد! خونه به اسم زنشون زدن؟ لطف کردن چون میتونستن نزنن! ب ...

من با شما مودبانه صحبت کردم ولی شما زدی تو راه بی ادبی

دیگه جوابتون رو نمیدم

مگه من تو زندگی شما دخالت کردم؟ازدواج نکن به من چه

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

ببین من همسرم وکیله خودم فلسفه خوندم خیلی هم دغدغه دینی داشته و دارم.تا دلت بخواد سر این چیزا با هم ...

سوالامو چرا جواب ندادی؟ به خصوص دو خط آخر رو

شما دغدغه دینی داشتین اما کلا مغزتون تو خط تاییده دینه و تو توهم آرزوی زنان اروپا زندگی زن ایرانیه هستین

دقیقا درست گفتی قانون برای زن و مرد یکسان نیست و بخاطر همین زن ایرانی حقوقش در حد یه برده س با اینکه خودت متعقدی قانون باید یکسان باشه اما زنای اروپا که حقوقشون با مردا یکسانه رو میگی تو کف قوانین ضد زن ایرانن😄

من با شما مودبانه صحبت کردم ولی شما زدی تو راه بی ادبیدیگه جوابتون رو نمیدممگه من تو زندگی شما دخالت ...

عزیزم جوابی هم نداری که بدی😉

مثلا کامنت قبلمو جواب سوالامو دادی که الان برای این کامنتم دیگه جواب نمیدی؟ 😆

سوالامو چرا جواب ندادی؟ به خصوص دو خط آخر روشما دغدغه دینی داشتین اما کلا مغزتون تو خط تاییده دینه و ...

شما یه کم برو ببین چقدر تو اروپا آمار مسلمان شدن زنها بالاست خودشون هم میگن که چی باعث جذبشون شده

البته میدونم امثال شما حتی از نزدیک هم ببینید باور نمیکنید

فقط نمیدونم چرا خود اون زنها که بعضا یه مرد اومده یکی دو تا بچه گذاشته تو دامنشوت و گورش رو گم کرده و زنه مونده و دو تا بچه چرا راضی نیست؟فکر کنم عقلش کمه شما برو توجیهشون کن

شما یه کم برو ببین چقدر تو اروپا آمار مسلمان شدن زنها بالاست خودشون هم میگن که چی باعث جذبشون شدهالب ...

چرا جواب سوالامو نمیدی؟ اون دو خط آخر بخصوص

جواب نمیدی چرا الووووووو

اره عزیزم زنهای اروپا قوانین مساوی و عادلانه جذبشون کرده که دارن مسلمان میشن بخصوص اون قسمت اجازه چهار همسر عقدی و صیغه بی نهایت برای مرد رو

راستی منبع حرفت چیه؟ از کجا از زنان اروپا خبر داری؟

شما یه کم برو ببین چقدر تو اروپا آمار مسلمان شدن زنها بالاست خودشون هم میگن که چی باعث جذبشون شدهالب ...

نازلی جون عزیزم شما که مطالعه و دغدغه داشتی پس چرا جوابی نداشتی؟

راستی عزیزم شما که دغدغه مردمتو زیاد داری دو خط هم در مورد تورم افسار گسیخته و له شدن مردم زیر بار قیمتا به امضات اضافه کن