2777
2789
عنوان

نت بین المللی

295 بازدید | 26 پست

با قاطعیت گفتن ک تت س شنبه وصل میکنن حداکثر چرا دروغ تحویل مردم میدن قشنگ خر کردن

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح من با فیل تر شکن رفتم اینستا،،وات هم پیام اومد برام تقریبا یک ساعت باز شده بود بعد دوباره بستن

چ فیل تر شکنی

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

من الان اینسام وصله اما تلگرام نه

چ فی لتر شکنی میری

بعد میگن چرا اعتراضات میش

مجری بی سواد و بی مزه تلویزین سیم کارت سفید داشت و پیج های بین المللی داشت نشون میداد فکر کنم یک درصد هم سواد انگلیسی نداشت مثل خر شرک فقط تصاویر نگاه میکرد

درخواست دوستی نفرستید متشکرم🤍🙂

من از قبلا داشتم ،،،این بنده خدا پرسید اسمشو گفتم,,, الانم فیل تر شکن کار میکنه اما اینستا و وات قطع ...

اهان مرسی عزیزم

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍