2777
2789
عنوان

خانومایی که حاجت گرفتید

113 بازدید | 20 پست

سلام به دوستای عزیز

خانومایی که حاجت گرفتید اگه نذری،ختمی،نمازی هرچیز مجربی سراغ دارید بگید این روزا حسابی منتظر معجزه ی الهی هستم😭

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ختم امام جواد هر بار خواسته ای داشتم ادا شد ۱۴۰۰ تا صلوات هست

حاجت من یه جورایی معجزه لازمه و سخت

جواب میده؟😭

تو یک روز؟ و اینکه چطوری نذر کنم؟یعنی چی بگم

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

چله صلوات بر شهدا

حاجت سخت میده؟

فعلا یاسین برای شهدای گمنام نذر کردم امروز، روز یازدهم چله بود ولی نشونه ندیدم حتی💔

من تو طول مدتی که درحال درمان برای بارداری بودم چله حدیث کسا هم برداشتم و نتیجه ای وی افم مثبت شد ال ...

خدا دخترت رو حفظ کنه عزیزجان❤️

حاجت سخت میده یعنی؟ به خدا موندم چکار کنم دیگه

عالیه

باید چله بگیرم؟ نمیشه تو یه روز یا چند روز بفرستم؟

حاجت من یه جورایی معجزه لازمه و سختجواب میده؟😭تو یک روز؟ و اینکه چطوری نذر کنم؟یعنی چی بگم

امام جواد فقط برای حاجت های دنیوی هست و زود هم جواب میده اول یه دو رکعت نماز ساده بخون ولی نیتت این باشه توسل به جواد الائمه بعدش بگو ۱۴۰۰ صلوات هدیه میکنم به امام جواد و با اقا صحبت کن حاجتت رو بگو

امام جواد فقط برای حاجت های دنیوی هست و زود هم جواب میده اول یه دو رکعت نماز ساده بخون ولی نیتت این ...

حاجتم دنیوی،نمیخوام بگم خیر و صلاح باشه مهم نیست فقط تو این برهه انجام بشه برا همین نمیدونم چه نذری انجام بدم که حتی اگه صلاح نباشه جواب بده😭

باید چله بگیرم؟ نمیشه تو یه روز یا چند روز بفرستم؟

چله شروع کن انشالله تا تموم نشده حاجت بگیری

هر روز به نیت یک شهید صد تا صلوات

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر