2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

نه

دلم گریه می خواهد ،  نه از این گریه های یواشکی.،پنهانی، مخفی، خفه....شب و نیمه شب اشک ریختن در سکوت نه! دلم هق هق می خواهد... آنقدر بلند که صدایش به گوش خدا برسد، فقد کاش برای لحظه ای همه دنیا کر می شد و من بلند بلند گریه می کردم...بغض خفه ام کرده این روز ها،خدایا لحظه ای گوش های دنیا را بگیر می خواهم گریه کنم... 

نه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بله وصل شدم از ظهر البته چند تا فیل تر زدم امتحان کردم یکیش وصل شد خونه سرعتش هم فی لتر رایگان نتم همراه اول خودشم ضعیف ولی سرعت اینستا خوب پستم گذاشتم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼