فعلا_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 284 عنوان تست تاپیک 🙄 43 بازدید | 4 پست چند روزه حتی نتونستم یه تاپیک بزنم هرچی میزنم ارسال نمیشهخیلی نظراتم میفرستم میگه نظر شما بزودی منتشر میشود ولی منتشر نمیشهالان اینو امتحانی باز میفرستم ببینم میشه یانهبجز من کسی این مشکلو داره؟ غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤 1404/11/03 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقاب_مشکی عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 117 شاید مشکل از نتت باشهمنم حقیقت ی مشکلی دارم نمی دونم تاپیکم توی چ دسته ای بزارم کا بازدید بخوره واقعا بعضی موقع ها انقدر به مشورت نیاز دارم ولی خب کسی نیست🥲💔
فعلا_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 284 شاید مشکل از نتت باشه عه شد نه مشکل نت نیست ارسال میکنم میگه (مطلب شما بزودی منتشر خواهد شد) ولی حالا هی منتظر باش تا منتشر بشهاولین باره شد تاپیک بزنمکامتتامم همینه و اکثرا اضافه نمیشه به کامنتا انگار اول چک کنن بعد منتشرش کنن اینجوری غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤
فعلا_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 284 باید یه ماه از عضویتت بگذره واس منم همینه اها پس یه ماه اول اینجوری میشه ولی خب پس چرا این منتشر شد بقیه هم موردی نداشنن غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤
فعلا_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 284 الان واسه هردو نفر جواب نوشتم منتشر نشد شاید اینم منتشر نشه 😂😂وقتی سایت ایرانیه غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤