nari_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 101 عنوان کنکوریا 85 بازدید | 8 پست من پشت کنکورم پایه ام بد نیست میخوام بخونم پرستاری قبول شمشما مشاور میشناسین خوب باشهلطفا تبلیغ الکی نکنیدبخدا قسم نه پول دارم نه میتونم ادامه بدمدیگ باهزار التماس مامانم گفته اگ مشاور قیمتش خوب بود میگیرملطفا لطفا اگه مشاور خوب میشناسین معرفی کنین اگر اینو خوندین برام دعاکنید امسال قبول شم❤️....(ممنون میشم حمد یا قل بخونین)🤍 1404/11/03 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8270 عزیزم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
nari_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 101 چه شهری هستی دزفول خوزستان اگر اینو خوندین برام دعاکنید امسال قبول شم❤️....(ممنون میشم حمد یا قل بخونین)🤍
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8270 من مشاور هستم 💓 دانشجوی پرشکی سال اول قبول شدم درخواست بده صحبت کنیم مدارک بفرستم اکر اوکی بودی و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
آنانااااااااس عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 552 یه پیجی تو اینستا هست مشاوره رایگان داره به همه سوالا هم جواب میده مشاوره خصوصی هم داره با قیمت خیلی مناسب برنامه و همه چی داره پیج اینستا کنکوری تبلیغ نمیکنم چون چیزی بهم نمیرسه گفتم شاید به دردت بخوره
nari_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 101 یه پیجی تو اینستا هست مشاوره رایگان داره به همه سوالا هم جواب میده مشاوره خصوصی هم داره با قیمت خیلی ... مرسی عزیزم اینستا خب قطع شدهمیخوام مطمئن باشمدیگه از بین رفتم نمیخوام پشت بمونممیخوام تو این پنج ماه پرستاری قبول شمپس مشاور مطمئنی میخوام اگر اینو خوندین برام دعاکنید امسال قبول شم❤️....(ممنون میشم حمد یا قل بخونین)🤍
آنانااااااااس عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 552 مرسی عزیزم اینستا خب قطع شدهمیخوام مطمئن باشمدیگه از بین رفتم نمیخوام پشت بمونممیخوام تو این پنج ماه ... من از اون استفاده میکنم هر وقت گرفت بهش پیام بده بهت شماره هم میدن رایگان هم بهت زنگ میزنن